Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

36th THINC 2024: Ο Αθανάσιος Σμυρνής (Euroins Ελλάδος) μας εισάγει στην Ασφάλιση Αυτοκινήτου πέραν της Αστικής Ευθύνης

Δημοσίευση: 23/01/2024
Αθανάσιος Ι. Σμυρνής, Euroins Ελλάδος, 36th Thessaloniki Insurance Conference

Η Innovation Media έχει την τιμή να καλωσορίζει τον κ. Αθανάσιο Ι. Σμυρνή, Διευθυντή Υποκαταστήματος Ελλάδος, Euroins ως έναν εκ των ομιλητών του 36th Thessaloniki Insurance Conference

Στα πλαίσια της ομιλίας του με τίτλο «Ασφάλιση αυτοκινήτου πέρα της Αστικής Ευθύνης» ο κ. Σμυρνής θα αναφερθεί στις καλύψεις που προσφέρει η ασφάλιση αυτοκινήτου, πέραν της βασικής που αφορά την αστική ευθύνη του οδηγού, καθώς και στην χρησιμότητα αυτών.

Γνωρίστε τους Ομιλητές του 36th Thessaloniki Insurance Conference:

Ο Αθανάσιος Ι. Σμυρνής, Διευθυντής του Υποκαταστήματος Ελλάδος, είναι Οικονομολόγος, κατέχει πτυχίο Δημόσιας Διοίκησης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και πτυχίο Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Είναι Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και έχει λάβει άδεια Λογιστή Φοροτεχνικού Α’ Τάξεως. Επίσης έχει λάβει Πιστοποίηση Διαχείρισης Επενδυτικών Χαρτοφυλακίων. Ο κ. Σμυρνής έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία σε ανώτερες διοικητικές θέσεις και έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος Πιστωτικών Ιδρυμάτων και Εταιρειών Παροχής Επενδυτικών υπηρεσιών.

Από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τις 28.11.2023 διετέλεσε ως Αναπληρωτής Διευθυντής του Υποκαταστήματος της Ασφαλιστικής εταιρείας Euroins στην Ελλάδα.

Η συνεργασία του με τον όμιλο Euroins Insurance Group ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 ως Σύμβουλος Εσωτερικού Ελέγχου, θέση την οποία κατέχει ακόμη και σήμερα.

 

36th THINC 2024: Ο Αθανάσιος Σμυρνής (Euroins Ελλάδος) μας εισάγει στην Ασφάλιση Αυτοκινήτου πέραν της Αστικής Ευθύνης

 

Για 12η χρονιά το Τhessaloniki Insurance Conference θα λάβει χώρα την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, ενώ μέσω μίας πλούσιας ατζέντας ομιλητών στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση του ασφαλιστικού κλάδου για τα τρέχοντα ζητήματα και εξελίξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας στο: www.thinc.gr

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν! Εξασφαλίστε και εσείς την θέση σας στο μεγαλύτερο ασφαλιστικό συνέδριο της Β. Ελλάδας και ελάτε να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες εξελίξεις και ευκαιρίες στην ασφαλιστική αγορά ➡️ Δηλώστε συμμετοχή

36th Τhessaloniki Insurance Conference | «Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»

Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) Θεσσαλονίκη

Από τις 14.30 έως τις 20.30

Είσοδος Δωρεάν!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»