Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

30 Χρόνια Contract: Διαδικτυακή Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Δημοσίευση: 26/01/2024
30 χρόνια Contract

Μένοντας πιστοί στη νέα αγαπημένη παράδοση, η Contract πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία για 3η χρονιά, την διαδικτυακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, για τους συνεργάτες της.  Φέτος, ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν διττός, καθώς εκτός από το καλωσόρισμα του νέου έτους, η εταιρία γιορτάζει φέτος τα 30 έτη από την ίδρυσή της.

30 Χρόνια Contract: Διαδικτυακή Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην πρώτη εκδήλωση της χρονιάς από την άνεση του γραφείου τους, παρακολουθώντας ομιλίες από την διοίκηση της εταιρίας και χαιρετισμούς από κορυφαία στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς. Με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση έλαβαν αυτόματα μέρος και στη ζωντανή διαδικτυακή κλήρωση του «φλουριού», με έπαθλο ένα ταξίδι στην μαγευτική Κωνσταντινούπολη.

30 Χρόνια Contract: Διαδικτυακή Κοπή Πρωτοχρονιάτικης ΠίταςΗ έναρξη της εκδήλωσης έγινε με τον χαιρετισμό του κ. Στάθη Μπουτάκη, Γενικού Διευθυντή του Contract Network, (δείτε εδώ τον χαιρετισμό) ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους συνεργάτες, για την εμπιστοσύνη τους και την συμπόρευση στο υπέροχο ταξίδι στον ασφαλιστικό τομέα, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε να συνεχίσει την πορεία της με τις ίδιες αρχές και αξίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους υψηλόβαθμα στελέχη ασφαλιστικών εταιριών Ελλάδος, αλλά και Βουλγαρίας, συμμετέχοντας live ή με μαγνητοσκοπημένα videos που ετοίμασαν για τον σκοπό αυτό. Αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, αλλά και για τα 30 έτη της Contract AE, με τον κ Δημήτριο Μπουτάκη, οραματιστή και Σύμβουλο Διοίκησης του δικτύου εταιριών Contract και αναφέρθηκαν στην πολυετή συνεργασία τους.

Δείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν αποσπάσματα:

 • Γεωργακόπουλος Χρήστος, πρώην CEO της Allianz Ελλάς και μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος ΔΣ της εταιρίας

https://youtu.be/YOXeSSJeItw

 • Κότσιανος Ιωάννης, CEO της Allianz Bulgaria

https://youtu.be/ApAFoRrZcGg

 • Μαλαχιάς Στέφανος, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Allianz Ελλάς ΑΑΕ

https://youtu.be/iIqrBmF1Tb8

 • Ιωάννης Καντώρος, Δ/νων Σύμβουλος του ομίλου Interamerican

https://youtu.be/kGK9H2cQU58

 • Giuseppe Zorgno, CEO AIG Greece

https://youtu.be/-bcgiO3P5_g

 • Κάρολος Σαΐας, Δ/νων Σύμβουλος της Interasco ΑΕΓΑ

https://youtu.be/6WrAeEz6l0c

 • Χατζηευθυμίου Γιώργος, Διευθυντής Ανάπτυξης Βορείου Ελλάδας της Υδρογείου Ασφαλιστικής

https://youtu.be/XPbxiyIpXRc

 • Μαυρέλης Γιώργος, CEO Apeiron Insurance & Βακίδης Κωνσταντίνος, COO Apeiron Insurance

https://youtu.be/1VZqWvrNN1U

 • Γιαννιού Ναταλία, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων ΜΙΝΕΤΤΑ

https://youtu.be/W1AUSKLupbY

 • Ρούπας Ηρακλής, CEO Contract Momentum Finance ΑΕΕΔ

https://youtu.be/uE4R0O8sQJ4

 • Χαραλαμπίδης Σεραφείμ, Δ/νων Σύμβουλος της AEONIC SECURITIES

https://youtu.be/f6qGa-4WHAE

 

30 Χρόνια Contract: Διαδικτυακή Κοπή Πρωτοχρονιάτικης ΠίταςΤο πρώτο μέρος της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με την ομιλία του κου Δημήτρη Μπουτάκη, (δείτε εδώ την ομιλία) κάνοντας μια ανασκόπηση στα highlights του περασμένου έτους, μιας πολύ επιτυχημένης χρονιάς για την εταιρία.

Η παρουσίαση επικεντρώθηκε στα παρακάτω θέματα:

 • Την πορεία της εταιρίας στο χρηματιστήριο αξιών Κύπρου (ΝΕΑ του ΧΑΚ), μετά την εισαγωγή της στις 04/01/2022, όπου με την ολοκλήρωση αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίων, απαριθμεί σήμερα 6.875.000 μετοχές. Ο σκοπός της εταιρίας, να δώσει την ευκαιρία σε συνεργάτες της να αποκτήσουν σχέσεις περιουσίας και ιδιοκτησίας στο κοινό σπίτι, την Contract και μέσα από αυτή τη σχέση να πορευτούν συνοδοιπόροι στην ανάπτυξη και τη γιγάντωσή της, φαίνεται να υλοποιείται με επιτυχία.
 • Την αναδιαμόρφωση και ανακαίνιση αρκετών από τα 22 υποκαταστήματα της εταιρίας, συνεχίζοντας παράλληλα το project καθιέρωσης του ενιαίου ανανεωμένου εταιρικού προφίλ, το οποίο παρουσιάστηκε από το 2021 και η εταιρία στοχεύει να ολοκληρωθεί μέχρι το 2025.
 • Ιδρύθηκε η ακαδημία εκπαίδευσης Contract, η οποία πραγματοποίησε εντός του 2023, 500 και πλέον εκπαιδευτικές συναντήσεις (διαδικτυακά ή με φυσική παρουσία) ή/και σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρίες, αποκλειστικά για το δίκτυο συνεργατών της.
 • Την διαρκή αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού hardware, τόσο στην έδρα όσο και στα υποκαταστήματα, αλλά και των μηχανογραφικών συστημάτων και εφαρμογών, με κάθε νέα δυνατότητα.

30 Χρόνια Contract: Διαδικτυακή Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Οι σημαντικότερες αλλαγές έγιναν στο webinsurer, το online portal διαχείρισης ασφαλιστικών εργασιών της εταιρίας που αποτελεί το βασικό εργαλείο για την καθημερινή λειτουργία του συνεργάτη.

Με τις τελευταίες ψηφιοποιήσεις του webinsurer παρέχεται πλέον η δυνατότητα:

 • Ηλεκτρονικής συμπλήρωσης
 • Ηλεκτρονικής Υπογραφής
 • Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης

όλων των εντύπων προσυμβατικής ενημέρωσης, απαραίτητα από την ασφαλιστική νομοθεσία IDD ν4583/2012.

 • Υπογραφή της αίτησης ασφάλισης τόσο από τον πελάτη, όσο και από τον συνεργάτη, ζήτημα για το οποίο έγιναν φέτος έλεγχοι και επισημάνσεις και δόθηκαν αυστηρές οδηγίες από την τράπεζα της Ελλάδος.
 • Την ολοκληρωμένη online πλατφόρμα ασφάλισης – tgr – με στόχο την προσέγγιση digital πελατών, οι οποίοι επιλέγουν αποκλειστικά αυτόν τον τρόπο για την ασφάλισή τους. Όσες εργασίες προκύπτουν από αυτό το κανάλι, διοχετεύονται στους συνεργάτες με κριτήριο την έδρα τους και καταχωρούνται στον κωδικό τους. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα διασύνδεσής της με τις προσωπικές ιστοσελίδες των συνεργατών, για την αξιοποίησή της για απευθείας online πωλήσεις.
 • Αναφορά έγινε επίσης στο επιτυχημένο συνέδριο της εταιρίας, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο, στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη με περισσότερους από 260 συμμετέχοντες.

 

Στη συνέχεια, ο κ Μπουτάκης παρουσίασε τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2023, τα οποία εμφανίζουν ανοδική πορεία σε όλες τις εταιρίες του δικτύου, καθώς και τις σημαντικότερες εξελίξεις για κάθε μια από αυτές:

 • Η Contract AE, έκλεισε τα 30 έτη λειτουργίας της παρουσιάζοντας:
 • αύξηση κατά 18% του Χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων,
 • αύξηση κατά 42% της Νέας παραγωγής κλάδου Ζωής & Υγείας,
 • χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά τα 500.000€.
 • Η Πύλη Υγείας & Ενέργειας, αύξησε:
 • κατά 79% τη Νέα παραγωγή κλάδου Ζωής & Υγείας, με χαρτοφυλάκιο 1.300.000€,
 • κατά 42% σε πλήθος τις νέες συνδέσεις ενέργειας.

30 Χρόνια Contract: Διαδικτυακή Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Επίσης, διατηρεί call center υπό τον διακριτικό τίτλο «Trust OnLine», σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με δυνατότητα ανάπτυξης 45 θέσεων δια ζώσης εργασίας και απεριόριστων εξ’ αποστάσεως, προσφέροντας στους συνεργάτες πρωτοποριακές υπηρεσίες για την περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεών τους, αλλά και την υποστήριξή τους, μέσω της παρεχόμενης υπηρεσίας «Τηλεγραμματείας».

 • Η Contract Net, παρουσίασε:
 • αύξηση Χαρτοφυλακίου κατά 7%
 • με χαρτοφυλάκιο να ανέρχεται σε 830.000€,

προσφέροντας σε όσους συνεργάτες ενδιαφέρονται να αναπτύξουν δίκτυα πωλήσεων, απευθείας συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρίες, με τη διαρκή υποστήριξή της σε management & εκπαίδευση.

 • Η Contract Insurance Broker OOD, μεσίτης ασφαλίσεων με έδρα τη Σόφια της Βουλγαρίας, από τον Οκτώβριο του 2023, λειτουργεί σε νέα ιδιόκτητα γραφεία στο κέντρο της Σόφιας και διατηρεί χαρτοφυλάκιο 3.200.000 лв.
 • Η Contract Insurance Broker LTD, η οποία αποτελεί υποκατάστημα της Contract Insurance Broker OOD, με έδρα την Καβάλα και τη μεσιτική εταιρία του δικτύου στη χώρα μας, διατηρώντας χαρτοφυλάκιο 500€.
 • Το 2021 ιδρύθηκε εταιρία Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (F.O.S.) στην Κύπρο, με γραφεία στη Λεμεσό, η οποία τώρα αναπτύσσεται.
 • Η Contract Momentum Finance, η οποία προέκυψε από τη συγχώνευση της Contract ΑΕΕΔ με την Momentum Finance ΑΕΕΔ και διατηρεί σημαντικό χαρτοφυλάκιο αμοιβαίων κεφαλαίων.

 

Με το κλείσιμο του 2023, το συνολικό ασφαλιστικό χαρτοφυλάκιο αγγίζει τα 17.000.000€.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή πίτας από τον κ Δημήτρη Μπουτάκη, για τις εταιρίες του δικτύου και τα υποκαταστήματα τους, αλλά και την live κλήρωση του «φλουριού» για το δίκτυο συνεργατών της.

30 Χρόνια Contract: Διαδικτυακή Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Το φλουρί για το 2024 μοιράστηκε μεταξύ του υποκαταστήματος Χρυσούπολης και Ξάνθης.

Μεταξύ των συνεργατών που συμμετείχαν στην εκδήλωση, κατόπιν live, αδιάβλητης κλήρωσης, τυχερός φάνηκε ο κ Μπόχτης Μιχάλης, από την περιοχή της Χαλκίδας, o οποίος και θα ταξιδέψει στη βασιλεύουσα, την Κωνσταντινούπολη!

H διοίκηση και το προσωπικό της εταιρίας, ευχαριστούν όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και εύχονται ένα νέο έτος γεμάτο υγεία και κοινές επιτυχίες!

30 Χρόνια Contract: Διαδικτυακή Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης: https://youtu.be/8XBXDfMGs8c

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»