Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

2nd Cyber Security Conference: Για 2η χρονιά επιστρέφει ενημερωμένο για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του cyber security!

Δημοσίευση: 01/04/2024
2nd Cyber Security Conference Thessaloniki, promo

Η Innovation Media, και το cybernews.gr, με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνουν την διοργάνωση του 2nd Cyber Security Conference Thessaloniki 2024 (CSC24)

Το Cyber Security Conference 2024 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του 2023, φέτος το Cyber Security Conference επιστρέφει ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία και επικαιροποιημένο για όλα όσα αφορούν το cyber security και την ασφάλεια των συστημάτων, ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Το 2nd Cyber Security Conference έρχεται στις 24 Μαΐου 2024 για να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα γύρω από την προστασία της ψηφιακής μας παρουσίας στο διαδίκτυο, με πλούσια ατζέντα, η οποία θα δομηθεί βάσει των παρακάτω θεματικών ενοτήτων:

  1.  Η εξέλιξη των διαδικτυακών επιθέσεων την τελευταία 3ετία
  2.  Πώς το cyber security προστατεύει την κερδοφορία των επιχειρήσεων
  3.  Cloud εφαρμογές – τι αλλάζει στην ασφάλεια των δεδομένων
  4.  Πώς μπορεί μία επιχείρηση να ασφαλίσει τα δεδομένα της με ένα cyber insurance ασφαλιστήριο
  5.  Σχεδιάζοντας το πλάνο αντιμετώπισης μίας διαδικτυακής απειλής
  6.  Οι εξελίξεις στο ρυθμιστικό πλαίσιο κυβερνοασφάλειας
  7.  Υπηρεσίες cyber security – Παρουσιάσεις συγκεκριμένων εφαρμογών και υπηρεσιών

Το Cyber Security Conference Thessaloniki απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και σε φοιτητές/σπουδαστές που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για ένα νέο επαγγελματικό κλάδο με τεράστιες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, όπως αυτός της κυβερνοασφάλειας.

Το Cyber Security  Conference για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο networking και τις επαφές μεταξύ των συνέδρων καθώς και μεταξύ των χορηγών του συνεδρίου.

 

Όλο το ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό των χορηγών με ένα κλικ!

Φέτος η Innovation Media πρωτοπορεί και κάνει ακόμη πιο εύκολη την γνωριμία των χορηγών του συνεδρίου με τους συνέδρους. Μέσα από την ιστοσελίδα του συνεδρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κατεβάσουν συγκεντρωτικά το ενημερωτικό και εκπαιδευτικό υλικό των χορηγών μας, εύκολα και γρήγορα.

Ακόμη μία καινοτομία προς τους συμμετέχοντες, θα αποτελέσει η δυνατότητα λήψης όλου του ενημερωτικού υλικού των χορηγών, μέσω της τεχνολογίας NFC, ανέπαφα στο κινητό τους μέσω των sponsored spots τα οποία θα βρίσκονται εντός της αίθουσας του συνεδρίου.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά με φυσική παρουσία και ελεύθερη είσοδο, ενώ προσφέρεται  η δυνατότητα διαδικτυακής live παρακολούθησης μέσω του cybernews.gr

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405, aris@innovationmedia.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη, (2315 311282,  info@innovationmedia.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr

Χορηγοί:

GOLD: AIG, EMPIST, INTERWORKS.CLOUD, NETCOMPANY, NEUROSOFT

Το 2nd Cyber Security ConferenceThessaloniki θα τεθεί υπό την Αιγίδα των: Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (AZK), Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Β.Ε.Θ.), CISCO, Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S), Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC Hellas), Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Β.Ε.Θ.), Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος (Σ.Ε.Π.Ε.)

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»