Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

2 χρόνια συνεργασίας μετράνε Ariston Cover και Helvetia

Δημοσίευση: 04/05/2023
Ariston Cover, Helvetia

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια…

Δύο και πλέον χρόνια μετράει η μοναδική συνεργασία της Ariston Cover με την Helvetia! Η απίθανη συνεργασία των δύο αυτών εταιρειών συνεχίζεται και φέτος με την Ariston Cover να είναι για ακόμα μία χρονιά ο αποκλειστικός διανομέας του CDW στην Ελλάδα.

ΤΕΛΟΣ το άγχος για τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων οχημάτων… Η Aristοn Cover τηρώντας τις δεσμεύσεις της εξασφαλίζει μηδενική απαλλαγή στη μικτή ασφάλεια ενοικιαζόμενων οχημάτων μέσω του CDW από την Helvetia.

Η Aristοn Cover μέσω της εν λόγω συνεργασίας εδραιώνεται ολοένα και περισσότερο στο χώρο των ενοικιαζόμενων οχημάτων και εξελίσσεται σε μία πολλά υποσχόμενη εταιρεία σε ακόμα έναν κλάδο.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

“Έφυγε” η Νούλα Λαπατά

Με βαθειά θλίψη αναγγέλλουμε την απώλεια της Νούλας Λαπατά, συζύγου του παλαιού στελέχους της αγοράς και ιδρυτή της Ατλαντικής Ένωσης

Η Tack TMI Greece δημιουργεί την πρώτη ολοκληρωμένη εκπαιδευτική ακαδημία ανάπτυξης δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Τα τελευταία χρόνια, η πραγματικότητα στον ασφαλιστικό κλάδο αλλάζει καθημερινά. Οι οικονομικές εξελίξεις, η κλιματική κρίση, οι διαφορετικές ανάγκες και

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»