Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Spectrum XOps: Ο Σωτήρης Ιωάννου μας αναλύει ένα πραγματικό περιστατικό κυβερνοεπίθεσης!

Δημοσίευση: 18/04/2023
spectrum

H Insurance Innovation υποδέχεται την Spectrum XOps και τον κ. Σωτήρη Ιωάννου στο 1st Cyber Security Conference!

Αυτή την στιγμή ο κλάδος της πληροφορικής βρίσκεται σε έναν διαρκή αγώνα εύρεσης των κατάλληλων εργαλείων για την αντιμετώπιση των συχνών επιθέσεων και την προστασία του περιβάλλοντος του IT. Υπό αυτή την φρενίτιδα, οι σύγχρονες επιχειρήσεις καλούνται να εκπεδεύσουν την IT ομάδα τους με σκοπό την άμεση απόκτηση τεχνογνωσίας, εφαρμογή και αξιοποίηση των κατάλληλων εργαλείων με σκοπό την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η διατήρηση υψηλών επιδόσεων και ταυτόχρονα η προώθηση της καινοτομίας και η υποστήριξη της επιχειρηματικής ανάπτυξης, μοιάζει αδύνατη.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που δημιουργήθηκε η Spectrum MSSP!

Η Spectrum είναι μία εταιρεία πληροφορικής που προσφέρει Υπηρεσίες Διαχειριζόμενης Ασφάλειας, ειδικά σχεδιασμένες προς αντιμετώπιση των προβλημάτων στον τομέα της πληροφορικής παρέχοντας τα εργαλεία, τη γνώση, την υποδομή, τις υπηρεσίες και την ευελιξία που χρειάζονται οι επιχειρήσεις. Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς και κορυφαίους προμηθευτές και υπόσχεται τη βελτιστοποίηση της θέσης της επιχείρησης απέναντι σε απειλές στον κυβερνοχώρο.

Spectrum XOps: Ο Σωτήρης Ιωάννου μας αναλύει ένα πραγματικό περιστατικό κυβερνοεπίθεσης!

Στα πλαίσια του 1st Cyber Security Conference διοργανώνεται workshop υπό τον συντονισμό του κ. Ιωάννου με θέμα “Lists vs Graphs an Incident Response Story”. Ο κ. Ιωάννου θα παρουσιάσει ένα πραγματικό περιστατικό κυβερνοεπίθεσης, καθώς και θα αναλύσει τους τρόπους αντιμετώπισης παρομοίων συμβάντων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του κ. Ιωάννου η οποία υπόσχεται να δώσει απαντήσεις σε πολλά απ’ τα ερωτήματα τους γύρω από τις κυβερνοεπιθέσεις (cyber attacks) και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (cyber security). Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με τον κ. Ιωάννου όπως και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες γύρω από την κυβερνοασφάλεια.

Spectrum XOps: Ο Σωτήρης Ιωάννου μας αναλύει ένα πραγματικό περιστατικό κυβερνοεπίθεσης!

 

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο Cyber Security Conference: eventora.com/1st-cyber-security-conference

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»