Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Το 1st Cyber Security Conference έρχεται στις 27 Απριλίου! | Ενημερωθείτε για τους τρόπους προστασίας έναντι των διαδικτυακών απειλών

Δημοσίευση: 31/03/2023
Cyber Security Conference coming soon

Η Insurance Innovation, το insuranceforum.gr και το περιοδικό The Insurer, πρωτοπορούν για ακόμη μία φορά, διοργανώνοντας το 1st Cyber Security Conference Thessaloniki 2023 (CSC23)!

Το Cyber Security Conference διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και σε φοιτητές/σπουδαστές που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για ένα νέο επαγγελματικό κλάδο με τεράστιες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, όπως αυτός της κυβερνοασφάλειας.

Το 1st Cyber Security Conference έρχεται στις 27 Απριλίου για να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα γύρω από την προστασία της ψηφιακής παρουσίας μας στο διαδίκτυο, με πλούσια ατζέντα, η οποία θα δομηθεί βάσει των παρακάτω θεματικών ενοτήτων:

  1. Τι σημαίνει cyber security και γιατί πρέπει να γνωρίζουμε;
  2. Τι είναι το cloud security και πότε είναι απαραίτητο;
  3. Πώς το cyber insurance μπορεί να προστατέψει τις επιχειρήσεις – Τάσεις και προοπτικές
  4. Incident Response – Πώς αντιμετωπίζονται τα περιστατικά επιθέσεων;
  5. Πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη πλάνου αντιμετώπισης περιστατικών;
  6. Βήμα-βήμα η ορθή αντιμετώπιση ενός cyber attack
  7. «Ψηφιακή ηθική» και κυβερνοασφάλεια
  8. Πώς θα επιλέξω συνεργάτη για την διαδικτυακή προστασία της επιχείρησής μου;
  9. Ρυθμιστικό πλαίσιο κυβερνοασφάλειας

 

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά με φυσική παρουσία και ελεύθερη είσοδο, ενώ προσφέρεται  η δυνατότητα διαδικτυακής live παρακολούθησης.

Το Cyber Security Conference θα προσφέρει στους συμμετέχοντες πολλά περισσότερα απ’ ότι ένα απλό συνέδριο. Διατηρώντας την ενημερωτική ιδιότητα του συνεδρίου, η Insurance Innovation ενισχύει περαιτέρω το περιεχόμενό του, με τα χαρακτηριστικά της καινοτομίας και του networking!

Διαδικτυακή περιήγηση στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών

Η Insurance Innovation πρωτοπορεί, δημιουργώντας ψηφιακά περίπτερα χορηγών, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να «κατεβάσουν» χρήσιμο υλικό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του συνεδρίου!

Με την υποστήριξη της ψηφιακής πλατφόρμας Eventora οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πλοηγηθούν στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών του συνεδρίου, να λάβουν ενημερωτικό υλικό και να κλείσουν ραντεβού με τους εκπροσώπους τους, γνωστοποιώντας το θέμα ή κάποια ενδεχόμενη συνεργασία την οποία επιθυμούν να συζητήσουν. Οι συναντήσεις θα ορίζονται πριν το συνέδριο με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Η δυνατότητα περιήγησης στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών παρέχεται μετά την εγγραφή σας στο Cyber Security Conference.

Συμμετοχή στο Networking Dinner

Μετά τη λήξη του συνεδρίου, θα παρατεθεί δείπνο γνωριμίας και συζήτησης (Networking Dinner) στο καταξιωμένο Seros Restaurant του Grand Hotel Palace.

Στελέχη των χορηγών – εταιρειών του συνεδρίου καθώς και επαγγελματίες – ενδιαφερόμενοι του κλάδου, θα έχουν την δυνατότητα να δειπνήσουν σε έναν εξαιρετικό χώρο, ενώ παράλληλα και να συζητήσουν για θέματα της αγοράς και ενδεχόμενες συνεργασίες, σε πιο κλειστό επαγγελματικό κύκλο.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Networking Dinner από εδώ: www.eventora.com/

Το κόστος για την συμμετοχή περιλαμβάνει πλήρες γεύμα με κρασί ή μπύρα.

Το δείπνο θα παρατεθεί από 21.00 – 23.00

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του Cyber Security Conference: cybersecurityconference.gr

Χορηγοί Συνεδρίου:

GOLD: DESIGNIA INSURANCE BROKERS, EMPIST, FORTINET | GCC,  GIANT STRIDE IT SERVICES, SPECTRUM, TICTAC LABORATORIES, UBITECH

SILVER: EXPERTO CREDE CONSULTANTS

ΒΡΟΝΖΕ: INTERWORKS.CLOUD

Το Cyber Security ConferenceThessaloniki θα τεθεί υπό την Αιγίδα των: Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, CISCO, Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων, Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ΣΕΠΕ

Χορηγοί Επικοινωνίας: cityportal.gr, culpanews.gr, cyprusinsurancenews.com, epixeiro.gr, grtimes.gr, karfitsa.gr, marketnews.gr, moneyview.gr, mynews.gr, myportal.gr, olathessaloniki.com, startup.gr,  ΖΟΟ 90.8

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Κυρανάκης

Κυρανάκης: Καθημερινό φαινόμενο οι κυβερνοεπιθέσεις -Η βάση δεδομένων του Κτηματολογίου δεν παραβιάστηκε

«Οι κυβερνοεπιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο», τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της Πλεύσης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»