Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Γιάννης Σιμιντζής: Η διαπροσωπική επαφή θα κερδίσει στο διηνεκές τις διαδικτυακές πλατφόρμες

Δημοσίευση: 12/04/2022

Για την ασφαλιστική αγορά της Θεσσαλονίκης, τα διαδικτυακά κανάλια διανομής και την αξία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στην meta-covid εποχή μίλησε ο κ. Γιάννης Σιμιντζή, Επικεφαλής της Ariston Cover στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του insuranceforum web tv στο 34th Thessaloniki Insurance Conference.

Η Ariston Cover αποτελεί μια ανερχόμενη δύναμη στο χώρο της διαμεσολάβησης. Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, με την εμπιστοσύνη και αλλά και την έμπρακτη υποστήριξή τους να καθιστούν βασικούς πυλώνες των δραστηριοτήτων της. Όπως εξηγεί ο κ. Σιμιντζής, η αξία και η συμβολή του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στην ασφαλιστική αγορά είναι αδιαπραγμάτευτη. Τα διαδικτυακά κανάλια διανομής δεν μπορούν επ’ ουδενί να αντικαταστήσουν την διαπροσωπική επαφή του επαγγελματία, καθώς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι ασφαλισμένοι γνωρίζουν ότι ο ασφαλιστικός τους διαμεσολαβητής βρίσκεται δίπλα τους, έτοιμος να λύσει κάθε τους απορία και να συντρέξει για την άμεση διευθέτηση των αναγκών τους.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αντικατασταθεί ποτέ ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής από τα διαδικτυακά κανάλια διανομής. Γιατί σε περίπτωση κινδύνου, π.χ. σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, την ώρα που σε παίρνει ο ασφαλισμένος σου τηλέφωνο, το καρδιοχτύπι που έχει εκείνη τη στιγμή κανένας μα κανένας άλλος εκτός από σένα δεν μπορεί να το αντιληφθεί. Μόνο με την διαπροσωπική επαφή νιώθει σίγουρος ο ασφαλισμένος. Αυτό δηλώνει ότι η διαπροσωπική επαφή ό,τι και να γίνει θα κερδίσει στο διηνεκές τις διαδικτυακές πλατφόρμες.»

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννης Σιμιντζής: Οι πελάτες προτιμούν να εξυπηρετούνται από έναν διαμεσολαβητή τόσο για προϊόντα λιανικής, όσο και για τις πιο περίπλοκες ασφαλιστικές τους ανάγκες

Όπως τονίζει ο κ. Σιμιντζής η Ariston Cover είναι μια εταιρεία η οποία στηρίζει το ανθρώπινο δυναμικό της και επενδύει στους συνεργάτες της. Εκτός από την τεχνική κατάρτιση που παρέχει στο δίκτυό της προκειμένου να είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τις ανάγκες κάθε ασφαλισμένου, η Ariston Cover επιβραβεύει τους συνεργάτες της στο κομμάτι των προμηθειών, προσφέροντάς τους οικονομικά κίνητρα, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την πορεία τους στην αγορά αλλά και τις δραστηριότητές τους.

«Η Ariston Cover είναι μια εταιρεία η οποία στηρίζει το ανθρώπινο δυναμικό της, γιατί πιστεύει στους ανθρώπους και στους συνεργάτες της. Η στήριξη που προσφέρουμε στο δίκτυό μας, είναι δισυπόστατη. Εκτός από την τεχνική κατάρτιση που παρέχουμε, στηρίζουμε τους συνεργάτες μας στο κομμάτι των προμηθειών, προσφέροντάς τους ουσιαστική οικονομική στήριξη με διάφορες ενέργειες.», επισημαίνει ο κ. Σιμιντζής.

Αναφερόμενος στην ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος και συγκεκριμένα της Θεσσαλονίκης, ο κ. Σιμιντζή υπογραμμίζει ότι πρόκειται για μια αγορά με αξιόλογες προοπτικές και δυνατότητες, στην οποία η Ariston Cover επενδύει ήδη και επιθυμεί να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το δίκτυο των συνεργατών της.

«Η αγορά της Θεσσαλονίκης είναι μια μεγάλη αγορά με προοπτικές και πολύ μεγάλες δυνατότητες. Εμείς έχουμε συνεργάτες εδώ, οι οποίοι δημιουργούν συνθήκες ευελιξίας για την εταιρεία μας και δημιουργούν και νέες ευκαιρίες διείσδυσης στην τοπική αγορά.»

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Σιμιντζή στο video που ακολουθεί

 

 

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»