Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

“Στην αυλή του χρόνου” του Γιώργου Μαυρέλη! Ένας άνθρωπος της ασφαλιστικής αγοράς ξυπνά μνήμες και σε γεμίζει αισιοδοξία

Δημοσίευση: 17/03/2022

“Θέλω γράφοντας να αδειάσω από σκέψεις, εντυπώσεις, προβληματισμούς και συμπεράσματα. Να μεταφέρω ατέλειωτες συζητήσεις με τον εαυτό μου για κάθε πτυχή της ζωής μου.

Να παίξω με τις λέξεις, να σκαλίσω σημειώσεις, να μοιραστώ ταξίδια μέσα μου και σ’ όλο τον κόσμο, βιβλία, ένα μεγάλο επαγγελματικό ταξίδι και ένα άλλο στο Αιγαίο, τη δίκη μας μπλε, μαγική έρημο.

Να γίνουν οι λέξεις και οι σκέψεις δρόμοι συνάντησης και επικοινωνίας, να απελευθερώσουν δημιουργικότητα, να υπερασπιστούν το δικαίωμα μας στην χαρά και την ευτυχία, άσκηση αποδοχής, το μεγαλείο της αγάπης, η συγχώρεση που απελευθερώνει.”

Αυτό είναι το μήνυμα στο οπισθόφυλλο του βιβλίου του κ. Γιώργου Μαυρέλη* με τίτλο “Στην αυλή του χρόνου“. Ένα βιβλίο που σε ταξιδεύει, ξυπνώντας μνήμες και εικόνες νοσταλγίας στον αναγνώστη, ενισχύοντας παράλληλα την επιθυμία του για ζωή και αισιοδοξία.

Ο κ. Γιώργος Μαυρέλης δραστηριοποιείται χρόνια στην ασφαλιστική αγορά με εξειδίκευση το τομέα της συμβουλευτικής και του mentoring.

Το νέο του δοκίμιο, αποτελεί ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων, μια πυκνή σε νοήματα κατάθεση ψυχής, που αποτυπώνοντας μικρές στιγμές της καθημερινότητας, παρακινεί τον αναγνώστη να παλέψει για τα όνειρά του αλλά και να παραμένει ευγνώμων για όσα με κόπο έχει ήδη κατακτήσει, ακόμη και για τις λανθασμένες του επιλογές. Άλλωστε αυτές είναι που μας διαμορφώνουν…

Οι σελίδες του, εμπλουτισμένες με πολύχρωμες εικόνες και όμορφα μηνύματα που αποτελούν τροφή για σκέψη, συνοδεύουν άριστα τις σκέψεις του συγγραφέα, ο οποίος σε προσκαλεί να ταξιδέψεις μαζί του και να απελευθερωθείς από καθετί που σε βαραίνει.

Το βιβλίο “Στην Αυλή του Χρόνου” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΡΟΜΩΝ

*Ο Γιώργος Μαυρέλης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Ανώτατο στέλεχος στην ασφαλιστική αγορά για πολλά χρόνια, σύμβουλος επιχειρήσεων και life Coach. Σήμερα είναι συνιδρυτής και CEO στην Apeiron Insurance Project και συμμετέχει σαν mentor στα mentoring προγράμματα των Global Thinkers. 

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»