Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Η ARISTON COVER ασφαλίζει τα ηλεκτρικά οχήματα της ΖΥΜΠΑΣ Ν. Α.Ε

Δημοσίευση: 15/03/2022

Η ARISTON COVER ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ προχώρησε σε μία αποκλειστική συνεργασία με τον γενικό αντιπρόσωπο της για την ασφάλιση των ηλεκτρικών οχημάτων που διατίθενται σε όλη τη χώρα.

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Λαζόπουλος, Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου Κλάδου Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων της εταιρείας δήλωσε πως «η συνεργασία με την ΖΥΜΠΑΣ Ν. Α.Ε αποτελεί μία μόνο από τις πολλές αποκλειστικές συνεργασίες της Ariston Cover, οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι το μέλλον και η εταιρεία μας διαθέτει μία μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών λύσεων»

ΝΙΚΟΣ ΖΥΜΠΑΣ Α.Ε

Επίσημος εισαγωγέας Zhidou στην Ελλάδα. Η Νίκος Ζυμπάς ΑΕ και ασχολείται από το 1973 με την εμπορία και επισκευή οχημάτων. Στην Νίκος Ζύμπας Α.Ε. θα βρείτε καινούργια και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Zhidou! Επίσης η εταιρεία Ν.ΖΥΜΠΑΣ ΑΕ ασχολείται με την πώληση ανταλλακτικών, την ασφάλιση αυτοκινήτων, καθώς και με συνολική φροντίδα του αυτοκίνητου όπως επισκευές βαφής, φανοποιείας και σέρβις.

Η ARISTON COVER ασφαλίζει τα ηλεκτρικά οχήματα της ΖΥΜΠΑΣ Ν. Α.Ε

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ανάλυσέ το, νοσηλεία, δημόσιο νοσοκομείο

Δείτε ξανά το “Ανάλυσέ το!” (video): Περιστατικό σε Δημόσιο Νοσοκομείο – Τι πληρώνει ο ασφαλισμένος στον ΕΟΠΥΥ;

Δείτε ξανά το επεισόδιο της Δευτέρας της εκπομπής «Ανάλυσέ το», με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers! Στην εκπομπή

Ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ασφαλιστική διαμεσολάβηση, απαιτήσεις

Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή – Οι Βασικές Απαιτήσεις και το Ισχύον Νομοθετικό Πλαίσιο

Γράφει η Εύη Μηντζιώρη, Δικηγόρος, Υπεύθυνη Κανονιστικής Συμμόρφωσης, INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. Στο άρθρο που ακολουθεί, περιγράφονται συνοπτικά οι βασικές κανονιστικές απαιτήσεις για

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»