Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η διαδικτυακή εκδήλωση κοπής πίτας του Contract Network! Η ένταξη στην νέα αγορά του ΧΑΚ, τα υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και τα νέα projects ανανέωσης

Δημοσίευση: 04/02/2022

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 – διαδικτυακά για δεύτερη συνεχή χρονιά, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εταιριών του Contract Network, δείχνοντας σεβασμό στις παραδόσεις και αξιοποιώντας την τεχνολογία προς αυτό το σκοπό.

Οι οικοδεσπότες, Στάθης Μπουτάκης, Γενικός Δ/ντης του Δικτύου Εταιριών Contract και ο πατέρας του Δημήτρης Μπουτάκης, Σύμβουλος Διοίκησης, φιλοξένησαν στη διαδικτυακή πλατφόρμα της εταιρίας συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων και στελέχη τους από όλη την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Κύπρο, αλλά και κορυφαία στελέχη των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιριών με τις οποίες συνεργάζονται επί σειρά ετών.

Η διαδικτυακή εκδήλωση κοπής πίτας του Contract Network! Η ένταξη στην νέα αγορά του ΧΑΚ, τα υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και τα νέα projects ανανέωσης

Πιστοί στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες αναπτύχθηκαν μέχρι σήμερα και εμμένοντας στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, την άρτια οργάνωση και την ποιοτική εξυπηρέτηση, παρουσίασαν την ανανέωση και την εξέλιξη που πέτυχαν, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Η εκδήλωση περιλάμβανε προβολή παρουσίασης με τις καταγεγραμμένες ευχές συνεργατών του δικτύου πωλήσεων, επιλεγμένων στελεχών πωλήσεων, καθώς και διοικητικών στελεχών, για να τιμήσουν όλους τους συμμετέχοντες.

Η παρουσίαση των projects ανανέωσης στο προφίλ της εταιρίας, με τη δημιουργία του νέου λογότυπου, αλλά και την ολοκλήρωση του νέου site της Contract ΑΕ, έγινε από την κα Γεωργία Γιάτσου, μέλος του 3μελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Contract Network.

Το νέο λογότυπο της εταιρίας επιλέχθηκε ώστε να περικλείει αφενός τη μέχρι σήμερα πορεία και ιστορία της, αλλά και την πρόθεση για συνεχή ανανέωση, εξέλιξη και δράση στο μέλλον. Περιλαμβάνεται σε αυτό:

  • To ίδιο το ονόματά της: Contract, ώστε να καταδεικνύει τη δέσμευση προς το συνεργάτη και τον πελάτη, μέσα από τη μεταξύ τους σύμβαση ή συμβόλαιο, αντίστοιχα, επίσης όμως,
  • συνεχίζει να επισημαίνεται με κόκκινο χρώμα το act για να τονίσει τη συνεχή δράση που κρύβεται μέσα στην ίδια λέξη contract, και,
  • προστίθεται η γραφίδα του μολυβιού, που επιλέχθηκε για να συμβολίσει το μολύβι με το οποίο υπογράφεται κάθε συνεργασία.
  • Αφετέρου, στο νέο λογότυπο, επιλέχθηκε να αφαιρεθεί – αυτή τη στιγμή, το πλαίσιο γύρω από το act, για να σημάνει την ανανέωση και τη ρήξη κάθε περιοριστικού πλαισίου στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας, καθώς η ένταξή της στη χρηματιστηριακή αγορά της Κύπρου την καθιστά ως τον 1ο εισηγμένο διαμεσολαβητή στη χώρα μας.

Η διαδικτυακή εκδήλωση κοπής πίτας του Contract Network! Η ένταξη στην νέα αγορά του ΧΑΚ, τα υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και τα νέα projects ανανέωσης

Το νέο site της εταιρίας, δημιουργήθηκε ώστε να απευθύνεται τόσο προς συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων, όσο και προς τους πελάτες τους που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν είτε ως ιδιώτες, είτε ως επιχειρηματίες για ασφαλιστικά ζητήματα που τους απασχολούν. Ειδική μέριμνα, μέσω του πεδίου ενημέρωση επενδυτών, προβλέφθηκε για τους επενδυτές, ειδικά μετά την ένταξή της στη χρηματιστηριακή αγορά της Κύπρου.

Επισημάνθηκε επίσης και η σημασία της ολοκλήρωσης δομικών αλλαγών, καθώς με την τελειοποίηση των φακέλων GDPR & IDD, η εταιρία έχει περάσει πλέον στην κορυφαία ενέργεια εναρμόνισης με την ασφαλιστική νομοθεσία, την πρόβλεψη δικαιώματος υπεξουσιοδότησης για την είσπραξη ασφαλίστρων των έμμεσων συνεργατών της, στις συμβάσεις της με τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Η διαδικτυακή εκδήλωση κοπής πίτας του Contract Network! Η ένταξη στην νέα αγορά του ΧΑΚ, τα υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και τα νέα projects ανανέωσης

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, που τίμησαν με την παρουσία τους τη διαδικτυακή εκδήλωση, αναφερόμενοι στην Contract, εξήγησαν πόσο σημαντική είναι η σχέση που έχει αναπτυχθεί μέσα από την πολυετή συνεργασία για τις εταιρίες που εκπροσωπούν, απευθύνοντας παράλληλα και τις ευχές τους για το νέο έτος.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τα σχετικά αποσπάσματα

Η κα Φιλίππα Μιχάλη, CEO της Allianz Ελλάς ΑΑΕ

Ο κος Ιωάννης Καντώρος, Δ/νων Σύμβουλος της Interamerican

Ο κος Ιωάννης Λαπατάς, Δ/νων Σύμβουλος της Ατλαντικής Ένωσης

Ο κος Giuseppe Zorgno, CEO AIG Greece

Ο κος Κάρολος Σαΐας, Δ/νων Σύμβουλος της Interasco ΑΕΓΑ

Ο κος Σεμερτζόγλου Κωνσταντίνος, Διευθυντής Πωλήσεων της Groupama

Ο κος Σεραφείμ Χαραλαμπίδης, Δ/νων Σύμβουλος της AEONIC SECURITIES, εταιρία συμβούλων που επιμελήθηκε το φάκελο και τις διαδικασίες ένταξης στο ΧΑΚ, αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία του με την Contract AE και τα στελέχη της, κατά την πορεία προς τη ΝΕΑ χρηματιστηριακή Αγορά της Κύπρου:

 

Ο Σύμβουλος Διοίκησης και ιδρυτής του Contract Network, κος Δημήτρης Μπουτάκης, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα ενός πολύ δημιουργικού έτους όπως ήταν για το δίκτυο εταιριών Contract το 2022, καθώς σε αυτό ολοκληρώθηκαν μεγάλα έργα, όπως:

• Η ένταξη της Contract AE στη ΝΕΑ Αγορά του ΧΑΚ, γεγονός που την καθιστά τον 1ο εισηγμένο σε Χρηματιστηριακή Αγορά διαμεσολαβητή,

• Την ολοκλήρωση της συνένωσης της Contract ΑΕΕΔ με την Momentum ΑΕΕΔ με αποτέλεσμα την δημιουργία της Contract Momentum Finance ΑΕΕΔ,

• Τη δημιουργία call center για να προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες στους συνεργάτες για την ανάπτυξη των πωλήσεων,

• Την ανάπτυξη εργασιών στον τομέα της Ενέργειας μέσω της εταιρίας Πύλη Υγείας & Ενέργειας,

• Την ανάπτυξη εργασιών από την μεσιτική Contract Insurance Broker OOD, που εδρεύει στη γειτονική μας Βουλγαρία, πέρα από την Ελλάδα με την ίδρυση υποκαταστήματος υπό την επωνυμία Contract Insurance Broker LTD, τώρα και στην Κύπρο, με Ελεύθερη Παροχή Υπηρεσιών (F.O.S.) και γραφεία στη Λεμεσό.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποσπάσματα από την ομιλία του:

Το κομμάτι των ομιλιών έκλεισε με τις ευχές του Γενικού Δ/ντη των εταιριών του Contract Network, κ. Στάθη Μπουτάκη, τονίζοντας την επιλογή να αναπτύσσονται μέσω δικτύου πωλήσεων, απόφαση που οδήγησε και στην σταδιακή ανάπτυξη και δημιουργία του δικτύου εταιριών Contract. Παράλληλα όμως τόνισε και τη δέσμευσή του να σταθεί δίπλα στους συνεργάτες του για να τους αποδείξει στην πράξη τα οφέλη διεύρυνσης της συνεργασίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από την ομιλία του Στάθη Μπουτάκη:

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον κο Δημήτρη Μπουτάκη, στα κεντρικά γραφεία της Contract ΑΕ, για τις εταιρίες και τα υποκαταστήματά τους. Το φλουρί έτυχε στην εταιρία Contract ΑΕ, οπότε με απόφαση της Διοίκησης παραχωρήθηκε στο δίκτυο πωλήσεων, κληρώνοντας έναν επιπλέον τυχερό από το δίκτυο πωλήσεων.

Η κλήρωση για την ανάδειξη των 2 τυχερών της χρονιάς, η οποία έγινε διαδικτυακά και με απόλυτη διαφάνεια μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, ανέδειξε τυχερές δύο κυρίες, την κα Δήμητρα Κάσσαρη, από την Πάτρα, Επιθεωρητή Πωλήσεων και την κα Φωτεινή Πεχλιβάνη, από την Καβάλα, Υπεύθυνη Συμβάσεων. Οι δύο τυχερές, θα ταξιδέψουν σε έναν υπέροχο προορισμό, στην αγαπημένη μας Κύπρο, όπου θα έχουν και την ευκαιρία να επισκεφθούν και τα γραφεία της εταιρίας Contract Insurance Broker OOD στη Λεμεσό.

Μία νέα και πολλά υποσχόμενη χρονιά, το 2022, ξεκινά για το δίκτυο εταιριών Contract, τα Στελέχη και τους Συνεργάτες τους με τους καλύτερους οιωνούς!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»