Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Giveaway! Κάντε εγγραφή στο newsletter της Insurance Innovation και κερδίστε το βιβλίο “Ξέρεις να πουλάς;” του Γιάννη Μηλιάτση

Η Insurance Innovation και ο Γιάννης Μηλιάτσης, Εκπαιδευτής Πωλήσεων και ΠαραγωγικότηταςSales and Performance Coach και Ιδρυτής του bizman.gr προσφέρουν σε 1 τυχερό το βιβλίο “Ξέρεις να πουλάς;”, τον απόλυτο οδηγό πωλήσεων για κάθε σύγχρονο επαγγελματία, που συνδυάζει τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εμπειρία.

Μέσα στις σελίδες του θα βρείτε μυστικά για την πρώτη προσέγγιση των πελατών μέχρι και την ολοκλήρωση της πώλησης αλλά και την ανάπτυξη σχέσεων με τους πελάτες σας, προκειμένου να κερδίσετε την προτίμησή τους και για μελλοντικές πωλήσεις.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό εγγραφείτε στο newsletter της Insurance Innovation συμπληρώνοντας το email, το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 1 Μαρτίου!

Διαβάστε Ακόμα

Εμβολιασμοί: Η ανάμειξη εμβολίων αυξάνει τη συχνότητα των ήπιων έως μέτριων παρενεργειών

Η ανάμειξη διαφορετικών εμβολίων -πρώτη δόση Pfizer/BioNTech και δεύτερη Οξφόρδης/AstraZeneca ή το αντίστροφο- αυξάνει τη συχνότητα των ήπιων έως μέτριων συμπτωμάτων παρενεργειών στους εμβολιαζόμενους, δείχνουν τα