Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024

11ο Ενεργειακό Συμπόσιο Κύπρου: Κυβέρνηση και εταιρείες ανοίγουν τα χαρτιά τους για τα ενεργειακά

Δημοσίευση: 14/09/2023
11ο Ενεργειακό Συμπόσιο

Τεράστιο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η διοργάνωση του φετινού 11ου Ενεργειακού Συμποσίου, που θα γίνει την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 09.00-15.00 στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Τίτλος του φετινού Ενεργειακού Συμποσίου που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ) και την εταιρεία FMW Financial Media Way, είναι Ώρα έργων για την ενέργεια και σ’ αυτό κύριος ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Άλλοι ομιλητές που έχουν προσκληθεί για να μιλήσουν στο 11ο Eνεργειακό Συμπόσιο είναι η Πρόεδρος της Βουλής κα Αννίτα Δημητρίου, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργος Παπαναστασίου, οι Υπουργοί Ενέργειας της Ελλάδας, του Ισραήλ και της Αιγύπτου, ο Πρόεδρος της ΡΑΕΚ κ. Α. Πουλλικάς, ο Διευθυντής της Εταιρείας Υδρογονανθράκων Κύπρου, η Πρόεδρος της ΑΗΚ, ο Πρόεδρος της ΔΕΦΑ, εκπρόσωποι των εταιρειών που εμπλέκονται στην κυπριακή ΑΟΖ, Πρόεδροι Επαγγελματικών Συνδέσμων του τομέα ενέργειας, ακαδημαϊκοί, τεχνοκράτες, κ.α.

Το 11ο Ενεργειακό Συμπόσιo γίνεται σε μια περίοδο όπου τόσο η κυβέρνηση, όσο και οι εταιρείες αναμένεται να λάβουν τις αποφάσεις τους για τα ενεργειακά θέματα και ειδικά για το φυσικό αέριο.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στο Συμπόσιο στα θέματα του ενεργειακού κόστους και ειδικά του ηλεκτρισμού.

Όπως κάθε χρόνο το Eνεργειακό Συμπόσιο θα καλύψει τους τομείς του φυσικού αερίου, του ηλεκτρισμού και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Το Συμπόσιο τελεί υπό την αιγίδα του ΚΕΒΕ.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»