Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Πρόγραμμα ασφάλισης κήπων από την ΜΙΝΕΤΤΑ

Δημοσίευση: 15/02/2022
Πρόγραμμα ασφάλισης κήπων από την ΜΙΝΕΤΤΑ

H ΜΙΝΕΤΤΑ συνεπής στη δέσμευση της, να υποστηρίζει δυναμικά το δίκτυο Συνεργατών της, με σύγχρονες, ανταγωνιστικές και καινοτόμες προτάσεις ασφάλισης, συνεχίζει να εμπλουτίζει τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας HOME Pack με μοναδικές καλύψεις.

Η αξία της κατοικίας για τον καθένα από εμάς είναι αδιαμφισβήτητη και φυσικά αδιαπραγμάτευτη. Το σπίτι μας χρειάζεται φροντίδα και προστασία, ως ελάχιστη ανταπόδοση δική μας, σε όλα εκείνα που μας προσφέρει καθημερινά. Η ΜΙΝΕΤΤΑ κατανοώντας τη σημασία της εστίας προσφέρει ειδικά μελετημένα ασφαλιστικά προγράμματα, τα οποία ανταποκρίνονται σε ένα πλήθος κινδύνων, για την ασφάλιση της κύριας & εξοχικής κατοικίας, τους κοινόχρηστους χώρους αλλά και το στεγαστικό δάνειο.

Παράλληλα με τις πληρέστατες βασικές και προαιρετικές καλύψεις, παρέχεται συμπληρωματικά και η ασφάλιση εξόδων διαμόρφωσης γης, δεντροφυτεύσεων και αγοράς νέων φυτών κήπου, στην περίπτωση ζημιάς.

Πιο συγκεκριμένα, στη MINETTA απλά με την ασφάλιση της κατοικίας σου, καλύπτονται προαιρετικά και μέχρι του ποσού που αναγράφεται στο ασφαλιστήριο, τα εύλογα έξοδα για τη διαμόρφωση του εδάφους/γης, για δενδροφυτεύσεις, για αγορά φυτών κήπου και αμοιβής εργασίας κηπουρού, κατόπιν ζημιάς που έχει συμβεί στα ασφαλιζόμενα αντικείμενα από πυρκαγιά, κεραυνό, έκρηξη, πτώση αεροσκάφους και πρόσκρουση οχήματος. Τα έξοδα αυτά περιλαμβάνονται στο ασφαλιζόμενο κεφάλαιο της οικοδομής που αναγράφεται στο ασφαλιστήριο και δεν το προσαυξάνουν.

Πρόκειται για μία κάλυψη – έκπληξη, που περιλαμβάνεται σε όλα τα ασφαλιστήρια Κατοικίας της MINETTA, και είναι άμεσα διαθέσιμη στους ασφαλισμένους που θα την επιλέξουν.

Γνωρίστε το πρόγραμμα ασφάλισης κήπων της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής πατώντας εδώ

ΜΙΝΕΤΤΑ. Ασφαλίζει, ό, τι αξίζει.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»