Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Σύλλογος Ανεξάρτητων Διαμεσολαβητών Σερρών: Οι ασφαλιστές πρωταγωνιστές στην προσφορά για τον συνάνθρωπο!

Κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου γιορτάζουμε την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης και επειδή κάθε χρόνο κάνουμε κάποιες ευχές για πρόληψη, μέριμνα και φροντίδα, φέτος θέλουμε να πάμε τη σκέψη μας ένα βήμα παραπέρα και να οργανώσουμε εκείνη την ημέρα, δηλαδή στις 11 Νοεμβρίου 2021 ημέρα Πέμπτη, μια Εθελοντική Αιμοδοσία των μελών του Συλλόγου μας.

Ο σύλλογός μας έχει δική του Τράπεζα Αίματος με αριθμό μητρώου στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας. Για τους λόγους αυτούς καλούμε όλους τους συναδέλφους να προσέλθουν την Πέμπτη 11
Νοεμβρίου 2021 στο ισόγειο γραφείου του Επιμελητηρίου Σερρών και ώρες 9.00-13.00.

Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει

Δώσε Αίμα, Δώσε συχνά, Μοιράσου τη ζωή

“Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματα της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται. “

Η ασφάλεια και η υγεία του δότη είναι απόλυτα εξασφαλισμένες. Ο υποψήφιος υποβάλλεται σε πλήρη ιατρικό έλεγχο που περιλαμβάνει τη λήψη του ιστορικού, τη μέτρηση του αιματοκρίτη, της αρτηριακής πίεσης, των σφυγμών. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο κριθεί ακατάλληλος, αποκλείεται αυτομάτως από την αιμοδοσία. Η διαδικασία αυτή έχει τεράστια σημασία, διότι εξασφαλίζει την υγεία τόσο του δότη, όσο και του λήπτη.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την αιμοληψία είναι αποστειρωμένα, μιας χρήσης και ανοίγονται μπροστά στον αιμοδότη.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα