Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Ασφάλεια σκύλου & γάτας: Όλα όσα παρέχει για τα μικρά τετράποδα μέλη της οικογένειάς μας

Δημοσίευση: 16/05/2024

Σκέφτεσαι πώς να προσφέρεις την καλύτερη ασφάλεια κατοικιδίου στο τετράποδο μέλος της οικογένειάς σου; Η Eurolife FFH έρχεται να σου δώσει τη λύση με το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιδίου My Happy Pet. Η υγεία του σκύλου ή της γάτας σου είναι προτεραιότητα. Με αυτό το πρόγραμμα, το αγαπημένο σου κατοικίδιο έχει την κάλυψη που χρειάζεται, από τις βασικές επισκέψεις στον κτηνίατρο μέχρι και τις πιο σπάνιες περιπτώσεις. Ας ανακαλύψουμε μαζί όλα όσα σου παρέχει το πρόγραμμα, για να κοιμάστε – και εσύ και το κατοικίδιό σου – πιο ήρεμα από ποτέ

Ποιοι μπορούν να αποκτήσουν την ασφάλεια κατοικιδίου My Happy Pet της Eurolife FFH;

Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερες χαρούμενες σκυλο-ουρές και χαμογελαστά γατομουστάκια στο σπίτι, σου προτείνουμε να μπεις στον κόσμο του My Happy Pet. Δεν έχει σημασία αν το αγαπημένο σου τετράποδο προτιμά τις χαλαρές ξάπλες, ή τα παιχνίδια στο πάρκο. Για να αποκτήσετε το πρόγραμμα ασφάλειας κατοικιδίου My Happy Pet, αρκεί το κατοικίδιό σου να είναι σκυλάκι ή γατούλα που έχει microchip!

Ανεξαρτήτως ράτσας, ηλικίας ή ιατορικού ασθένειας, το My Happy Pet είναι εδώ για να φροντίσει την υγεία του κατοικιδίου σου, μετατρέποντας κάθε «γαβ» και νιαουρητό σε μια χαρούμενη και διασκεδαστική εμπειρία.

Ποιες είναι οι καλύψεις του προγράμματος ασφάλισης κατοικιδίου;

Το My Happy Pet προσφέρει δύο διαφορετικά ασφαλιστικά προγράμματα για το κατοικίδιό σου, το My Happy Pet Standard και το My Happy Pet Plus, για να επιλέξεις την κάλυψη που ταιριάζει στο κατοικίδιό σου. Ας δούμε τι προσφέρουν οι δύο αυτές επιλογές για το κατοικίδιό σου.

Ασφάλεια κατοικιδίου My Happy Pet Standard

Το My Happy Pet Standard είναι ένα απόλυτα προσιτό πρόγραμμα με παροχές και προνόμια υγείας για τον τετράποδο φίλο σου. Με μόλις 75€ τον χρόνο, το κατοικίδιο σου καλύπτεται για επείγοντα περιστατικά και νοσοκομειακή περίθαλψη, μαζί με επιπλέον υπηρεσίες φροντίδας (π.χ. συνεδρίες εκπαίδευσης & καλλωπισμό) και προνόμια (π.χ. διαμονή σε πιστοποιημένα κέντρα φιλοξενίας, εκπτώσεις σε τροφές – παραφαρμακευτικά προϊόντα – είδη καλλωπισμού).

Επίσης, κάθε φορά που επιλέγεις να εξυπηρετηθείς από τις συμβεβλημένες κλινικές, πληρώνεις μόνο τη συμμετοχή σου, ενώ στις συνεργαζόμενες κλινικές πληρώνεις για το σύνολο της υπηρεσίας και λαμβάνεις μετά πίσω τη διαφορά της συμμετοχής. Λίγο πολύ, δηλαδή, όπως και το κατοικίδιό σου σού επιστρέφει την αγάπη που του δίνεις, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ασφάλεια κατοικιδίου My Happy Pet Plus

Αν, βέβαια, ψάχνεις το κάτι παραπάνω για τον τετράποδο φίλο σου, το My Happy Pet Plus είναι εδώ για να παρέχει και στους δυο σας πραγματικά τα πάντα! Με 95€ τον χρόνο για τον σκύλο σου και 85€ για τη γάτα σου, έχεις όλες τις καλύψεις του Standard πακέτου και επιπλέον 2 δωρεάν  κλινικές επισκέψεις ετησίως, δωρεάν επανεξέταση της ίδιας πάθησης, κατ’ οίκον κλινικές επισκέψεις, δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας (check up), δωρεάν έλεγχο αυτιών και καθαρισμό, δωρεάν οδοντιατρικό έλεγχο, απεριόριστες φυσιοθεραπείες, μικροβιολογικές- απεικονιστικές και ενδοσκοπικές εξετάσεις, καθώς και ετήσιο εμβολιασμό.

Με το My Happy Pet Plus ξέρεις ότι έχεις φροντίσει για οτιδήποτε προγραμματισμένο και απρόοπτο για τον καλύτερό σου φίλο στο σπίτι.

Ασφάλεια υγείας σκύλου ή γάτας στο EurolifeSYN+

Είσαι ήδη στη Eurolife FFH και σκέφτεσαι να κάνεις τον σκύλο σου πιο χαρούμενο και τη γάτα σου ακόμα πιο ευτυχισμένη με το My Happy Pet;

Η ζωή σου κλείνει το μάτι. Ξέρεις γιατί; Γιατί με το EurolifeSYN+, μπορείς να εντάξεις και την ασφάλιση κατοικιδίου σου σε αυτό το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων. Αν έχεις ήδη ασφάλιση αυτοκινήτου, υγείας ή κατοικίας με την Eurolife FFH, ετοιμάσου να ενεργοποιήσεις το My Happy Pet σε ακόμη πιο προνομιακή τιμή, με έκπτωση που ξεκινά από το 5%!

Με:

  • έκπτωση συνδυαστικών ασφαλίστρων
  • 3% επιστροφή από τη Eurobank
  • και ελάχιστη συμμετοχή στο δίκτυο συμβεβλημένων κλινικών της Eurolife FFH

έχεις κάθε λόγο να ασφαλίσεις το κατοικίδιό σου σήμερα!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Μη χάσετε το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ της Τρίτης! Η Tack TMI Greece παρουσιάζει την ακαδημία της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά!

Μη χάσετε το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” σήμερα Τρίτη  11 Ιουνίου 2024, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, στο insuranceforum

Η πετυχημένη εκδήλωση ΣΕΒΕ| ΕΑΕΕ με θέμα «Περιβαλλοντική Ευθύνη Επιχειρήσεων- προϋπόθεση για ένα βιώσιμο μέλλον» σηματοδότησε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη

Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου, η εκδήλωση  για την Περιβαλλοντική Ευθύνη Επιχειρήσεων που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ)

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»