Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της So Easy Insurance, κ. Γιάννης Νικολάου, συμμετείχε την περασμένη βδομάδα ως ομιλητής στο 3ο Alexandroupoli Insurance Conference!

Δημοσίευση: 23/06/2025

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της So Easy Insurance, κ. Γιάννης Νικολάου, συμμετείχε την περασμένη βδομάδα ως ομιλητής στο 3ο Alexandroupoli Insurance Conference, που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Έβρου.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Νικολάου, ανέλυσε τι είναι η ασφάλιση εγγυήσεων και πώς μπορεί να αξιοποιηθεί ως εργαλείο από τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές για τη στήριξη των επιχειρήσεων.
Η εταιρεία μας στήριξε επίσης το συνέδριο ως Χρυσός Χορηγός, αποδεικνύοντας τη δέσμευση της να είναι δίπλα σε διοργανώσεις που δίνουν αξία στους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, όπως κάνει πάντα.
Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Innovation Media, το insuranceforum.gr και το περιοδικό The Insurer, σε συνεργασία με την Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Έβρου και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Έβρου.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους διοργανωτές!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»