Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου για εξαγορές: «Εξετάζουμε και θα εξετάσουμε ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον, εφόσον υπάρξουν»

Δημοσίευση: 08/04/2021

Την πρόθεση για την εξαγορά ασφαλιστικών εταιριών εξέφρασε στην εκδήλωση για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Eurolife FFH για το 2020, ο διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρίας κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, δηλώνοντας ότι η Eurolife FFH είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο εξαγορών το επόμενο διάστημα.

Όπως επισημαίνει ο κ. Σαρρηγεωργίου «Εξετάζουμε και θα εξετάσουμε ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον, εφόσον υπάρξουν», τονίζοντας ότι η Eurolife αλλά και η Fairfax λαμβάνουν υπόψη τους τις εξελίξεις της ελληνικής ασφαλιστικής βιομηχανίας και εμπιστεύονται της δυνατότητες της.

Απαντώντας στο ερώτημα του insuranceforum.gr σχετικά με την αξιοποίηση συστημάτων ΙnsurTech, ο διευθύνων σύμβουλος της Eurolife υπογράμμισε ότι τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει εντάξει στις υπηρεσίες της τις νέες τεχνολογίες, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για την ενίσχυση της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών και των προϊόντων της.

«Μελετάμε το πόσο σπονδυλωτό πρέπει να είναι το προϊόν και το πως ο πελάτης, έχοντας το στα «χέρια» του, θα λαμβάνει γνώση για τις υπηρεσίες και τις καλύψεις που θα του θα παρέχονται», δήλωσε κατά την συνέντευξη τύπου.

Επιπλέον, τόνισε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα δίκτυα και τα προϊόντα της εταιρίας, προσαρμόζοντας την αρχιτεκτονική τους στις ανάγκες των πελατών.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ερχεται το 11ο συνέδριο της GAMA GLOBAL HELLAS

Η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) www.esape.gr,  στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της με σκοπό να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»