Τρίτη, 9 Ιουνίου 2026

NN Group: Πτώση 12,1% στα λειτουργικά κέρδη το α΄ εξάμηνο

Δημοσίευση: 12/08/2022
NN Group: Πτώση 12,1% στα λειτουργικά κέρδη το α΄ εξάμηνο

Πτώση 12,1% εμφάνισαν τα λειτουργικά κέρδη του ολλανδικού ασφαλιστικού κολοσσού NN Group στο α΄ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του προηγούμενου έτους, ως απόρροια των επιπτώσεων των καιρικών φαινομένων και της πώλησης του βραχίονα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Τα λειτουργικά κέρδη του ομίλου διαμορφώθηκαν στα 983 εκατ. ευρώ ή 1,01 δισ. δολάρια το πρώτο μισό του έτους, έναντι 1,12 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η NN ανέφερε ότι η παραγωγή κεφαλαίων κίνησης βελτιώθηκε στα 899 εκατ. ευρώ, έναντι 780 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο της προηγούμενης χρήσης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΣΔΑΕ: Δικαίωση για τον ασφαλιστικό κλάδο – Εντάσσονται οι ΚΑΔ ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στο πρόγραμμα «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»

Μία ιδιαίτερα σημαντική και θετική εξέλιξη για τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης αποτελεί η τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»