Τρίτη, 9 Ιουνίου 2026

Alter Ego Facilities Management – Σύμφωνο συνεργασίας με την ΑΜΚΕ “Mε άλλα μάτια”

Δημοσίευση: 11/11/2021

Η Alter Ego Facilities Management, μέλος του Ομίλου εταιριών Ευρωπαϊκή Πίστη, προχώρησε σε υπογραφή Σύμφωνου Συνεργασίας με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “Με άλλα μάτια”.

Η συνεργασία των δύο εταιριών δημιουργήθηκε από την πρόθεση της Alter Ego να στηρίξει το έργο της συγκεκριμένης μη κερδοσκοπικής εταιρίας και να βοηθήσει άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να ενταχθούν στο εργασιακό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε και η συμπερίληψη ατόμων με οπτική αναπηρία στην ομάδα εργασίας της Alter Ego στο έργο “Nostos Festival”, που ανέλαβε η εταιρία στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», τον περασμένο Αύγουστο.

Η ΑΜΚΕ “Με άλλα μάτια” ιδρύθηκε το 2018, με στόχο την υλοποίηση δράσεων προκειμένου άτομα με αναπηρία να έχουν ευκαιρίες συμπερίληψης στον εργασιακό βίο. Μέσω των ενεργειών της συγκεκριμένης ΑΜΚΕ, παρέχεται ενημέρωση, υποστήριξη και προάσπιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, αλλά δίνεται και μία ευκαιρία για εξοικείωση της κοινωνίας με την αναπηρία.

H Alter Ego θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε οργανισμούς που ενθαρρύνουν την ιδέα της ποικιλομορφίας και της ένταξης στον εργασιακό χώρο, διότι η κουλτούρα της εταιρίας υπαγορεύει πως η διαφορετικότητα δεν θα πρέπει να στέκεται εμπόδιο στο δικαίωμα της εργασίας και της κοινωνικής προσφοράς. Στόχος της Alter Ego είναι, μέσω του συγκεκριμένου συμφώνου συνεργασίας, η ένταξη ακόμα περισσότερων ατόμων με αναπηρίες στον εργασιακό βίο.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΙΑΣΩ ΝΕΟ ΛΟΓΚΟ

Νέο Ιατρείο Διαταραχών Μνήμης στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Συνδυάζοντας Κλινική Εξειδίκευση και AI Τεχνολογία για Έγκαιρη Διάγνωση Γνωσιακών Διαταραχών

Ένα νέο εξειδικευμένο Ιατρείο Διαταραχών Μνήμης θέτει σε λειτουργία το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, ενισχύοντας τις υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και παρακολούθησης

Η Generali επιβράβευσε τους Συνεργάτες του Υβριδικού Δικτύου με ένα πολυδιάστατο ταξίδι εμπειρίας στη Βαρκελώνη

Ένα ξεχωριστό τετραήμερο ταξίδι στη Βαρκελώνη, σχεδιασμένο ως εμπειρία γνώσης, πολιτισμού και ουσιαστικής σύνδεσης με διαφορετικές εκφάνσεις της ευρωπαϊκής κουλτούρας,

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»