Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Παύλος Χαϊκάλης για το τροχαίο με το ανασφάλιστο όχημα: «Έγινε παρεξήγηση και δεν έγινε η ασφάλεια»

Δημοσίευση: 23/04/2021
Παύλος Χαϊκάλης
Παύλος Χαϊκάλης

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Αnt1 «Το Πρωινό» με αφορμή το τροχαίο που ενεπλάκη εχθές, κατά το οποίο διαπιστώθηκε ότι ο ηθοποιός δεν είχε ασφαλίσει το όχημά του, με αποτέλεσμα να του επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Στη δήλωσή του ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι η μηχανή του ήταν σταθμευμένη όταν έπεσε πάνω του το ΙΧ, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν προκάλεσε το συμβάν. Όσον αφορά το ανασφάλιστο όχημά του ο κ. Χαϊκάλης υποστήριξε ότι το γεγονός ότι δεν ήταν ασφαλισμένη οφείλεται σε μπέρδεμα κατά τη μεταφορά της ασφάλισης από μια ασφαλιστική εταιρία σε άλλη.

«Είχα σταθμευμένη τη μηχανή και έπεσε μία κυρία στη μηχανή μου. Δεν έφταιγα εγώ σε κάτι.

Ήτανε ανασφάλιστη (η μηχανή). Μεσολάβησε ένας χρόνος από τη μία ασφαλιστική στην άλλη, έγινε παρεξήγηση και δεν έγινε η ασφάλεια και εγώ είχα μείνει ότι έχει γίνει η ασφάλεια. Το ποσό της ασφάλειας είναι 63 ευρώ. Δεν ήταν δηλαδή ότι ήταν επί σκοπού για να γλιτώσω ένα μήνα από την ασφάλεια για το μηχανάκι. Σήμερα ασφαλίστηκε και τελείωσε η ιστορία.»

Μάλιστα ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας, αναφερόμενος στο περιστατικό δήλωσε ότι στο παρελθόν και ο ίδιος δέχτηκε πρόστιμο για ανασφάλιστο αυτοκίνητο, καθώς ο ασφαλιστής του δεν τον είχε ενημερώσει για τη λήξη του συμβολαίου.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»