Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019,

Insurance Εvents

Τα Insurance Events περιλαμβάνουν ημερίδες, συνέδρια και εκδηλώσεις του κλάδου που διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα. Αντικείμενο τους είναι η παρουσίαση, η συζήτηση και γενικότερα η ενημέρωση γύρω από τα προβλήματα και τις ανάγκες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. H Insurance Innovation διοργανώνει και διεξάγει ασφαλιστικά events με την συνεργασία ασφαλιστικών εταιρειών, φορέων και συλλόγων του κλάδου. Διοργανώνει επίσης ειδικές εκδηλώσεις κατά παραγγελία με συγκεκριμένο αντικείμενο και θεματολογία σε οποιαδήποτε πόλη της χώρας μας και στην Κύπρο.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας άν θέλετε να οργανώσουμε και να διεξάγουμε για λογαριασμό σας μία ημερίδα ή ένα σεμινάριο ή μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την insurance innovation απο την σελίδα της εταιρείας.

www.insuranceinnovation.gr

  • Κοινοποιήστε το άρθρο

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα