Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Βράβευση για την Groupama Ασφαλιστική στα Bite Awards 2022

Δημοσίευση: 11/10/2022

Ένα ακόμα βραβείο (bronze) πρόσθεσε στη συλλογή της η Groupama Ασφαλιστική στα πρόσφατα Bite Awards, με την υποψηφιότητά της Office Line & Groupama: When access & incident management become a unique experience, στην κατηγορία Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη.

Το έργο ψηφιακού μετασχηματισμού της Groupama Ασφαλιστικής, που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών σχετικών με τον κεντρικό έλεγχο, την αυτοματοποιημένη διαχείριση προσβάσεων στα εταιρικά συστήματα και την ανάθεση εξουσιών βάσει των επιχειρησιακών ρόλων, αποτελεί μια καινοτόμο τεχνολογική υλοποίηση για την Ελληνική πραγματικότητα. Μεταξύ άλλων, το έργο περιλαμβάνει ηλεκτρονικές ροές έγκρισης και ειδοποίησης, αμφίδρομη επικοινωνία (2-way integration) μεταξύ συστημάτων, δυναμικές αναφορές και ταμπλό (dashboards) με βασικούς δείκτες απόδοσης, καθώς και μια κεντρική γνωσιακή βάση (knowledge base) που συγκεντρώνει όλες τις σχετικές με τις παραπάνω διαδικασίες πληροφορίες.

Με την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών, και σε αγαστή συνεργασία με την Office Line, η Groupama Ασφαλιστική συστηματοποιεί τη συμμόρφωσή της σε κανονιστικές απαιτήσεις, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει για όλους τους χρήστες μια ολοκληρωμένη, αυτοματοποιημένη αλλά και αποτελεσματική προσέγγιση σε νευραλγικές διαδικασίες. Για την ανάπτυξη του έργου χρησιμοποιήθηκαν κατά βάση οι λύσεις της Microsoft Power Platform και SharePoint Online, αυτοματισμοί σε Azure Active Directory, Teams, Outlook, καθώς επίσης και στο JIRA.

Η βράβευση της Grοupama Ασφαλιστικής στα Bite Awards 2022 αποτελεί απόδειξη ότι η εταιρεία προχωρά με αποφασιστικότητα σε μια νέα εποχή, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον ψηφιακό μετασχηματισμό των διαδικασιών της, δημιουργώντας μια νέα δυναμική στην υποστήριξη των συνεργατών της και φυσικά στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Pulse™️, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα, σύστημα με ενσωματωμένη πλατφόρμα διεγχειρητικής πλοήγησης, νευροπαρακολούθησης, (low ray) ελαχιστοποίησης της ακτινοβολίας, καθώς και σύστημα μελέτης και παραμορφωτικής διόρθωσης στα Χειρουργεία της Σπονδυλικής Στήλης

To ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτει το ενσωματωμένο Σύστημα για τα Χειρουργεία Σπονδυλικής Στήλης, Pulse™️, το μοναδικό στην Ελλάδα και φέρνει

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»