Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023

Βουλγαρία: Οι εκδοχές για τη δολοφονία του Alexei Petrov – Εκδίκηση ή οικονομικά χρέη

Βουλγαρία: Οι εκδοχές για τη δολοφονία του Alexei Petrov - Εκδίκηση ή οικονομικά χρέη

Οι ανακριτές επεξεργάζονται 2 εκδοχές της δολοφονίας του Alexei Petrov – εκδίκηση ή οικονομικά χρέη, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Καλίν Στογιάνοφ.

Σε συνέντευξή του στο «24 Chasa», ο Στογιάνοφ εξηγεί ότι ολόκληρη η χώρα συνεργάζεται με βαρύ εγκληματικό σώμα για πιθανή συνέργεια στη δολοφονία.

Στις 3 το μεσημέρι θα ξεκινήσει στο Υπουργικό Συμβούλιο συνάντηση με επικεφαλής δομών στο Υπουργείο Εσωτερικών και άλλες υπηρεσίες ασφαλείας. Διοργανώνεται από τον πρωθυπουργό Νικολάι Ντένκοφ μετά από πολλές δολοφονίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Αλεξέι Πετρόφ.

Το bTV, από την άλλη πλευρά, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία από την αυτοψία του πυροβολημένου Alexei Petrov , από την οποία είναι σαφές ότι χτυπήθηκε δύο φορές με πολυβόλο – στο σώμα και στο κεφάλι. Η έκθεση πραγματογνωμοσύνης αναφέρει ότι ο Petrov σκοτώθηκε με ειδικά πυρομαχικά ή τα λεγόμενα φυσίγγια υδροσόκ.

Έχουν περάσει ήδη 48 ώρες από τότε που ο Αλεξέι Πετρόφ πυροβολήθηκε στο δάσος πάνω από τη συνοικία «Δραγκαλέβτσι» της πρωτεύουσας μαζί με τη σύντροφό του Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο «Pirogov» και η κατάστασή της είναι σταθερή .

Η σορός του δολοφονηθέντος επιχειρηματία εξακολουθεί να φυλάσσεται στο νεκροτομείο. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν οι ανακριτές της επίθεσης έχουν συγκεκριμένη ένδειξη για τον δράστη, ή ποιος διέταξε τη δολοφονία.

Οι αρχές εξετάζουν επί του παρόντος τις κάμερες CCTV στην περιοχή.

Χθες έγινε σαφές ότι δύο Ουκρανοί βοήθησαν την πυροβολημένη σύντροφο του Αλεξέι Πετρόφ , ο οποίος σύρθηκε 20 μέτρα μετά την επίθεση.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ARAG Hellas, δικαστική απόφαση

ARAG Hellas: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση κατά επαγγελματία οδηγού που αρνήθηκε να επιβιβάσει τυφλή κοπέλα εξαιτίας του σκύλου-οδηγού της

Την 29.9.2023 δεσμευθήκαμε στην εκδήλωση του Δ.Σ.Α. στα πλαίσια της ARAG DAY, να διευκολύνουμε με τις μικρές μας δυνάμεις την