Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Το πρωτοποριακό χρηματοοικονομικό εργαλείο LUX παρουσίασε στο BLIS 2022 η εταιρεία τεχνολογίας TECHINS

Δημοσίευση: 13/10/2022

Η εταιρεία τεχνολογίας TECHINS, με επίκεντρο τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου, έδωσε το παρόν της σε άλλο ένα συνέδριο του κλάδου, όπου παρουσίασε το πρωτοποριακό χρηματοοικονομικό της εργαλείο LUX. Με επικεφαλής τον CEO της εταιρείας Λεωνίδα Διαμαντόπουλο και τον CFO Νίκο Στυλιανό η εταιρεία συμμετείχε ως εκθέτης στην κορυφαία διοργάνωση BLIS 2022 που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 6 με 8 Οκτωβρίου στον Λίβανο.

Το συγκεκριμένο συνέδριο προσελκύει κάθε χρόνο τους κορυφαίους χρηματοοικονομικούς συμβούλους από το Λίβανο, την Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή είχε και φέτος μεγάλη επιτυχία, δημιουργώντας θετικές εντυπώσεις σε όσους το παρακολούθησαν.

Το χρηματοοικονομικό εργαλείο LUX έχει δημιουργηθεί με απώτερο σκοπό την επιμόρφωση των καταναλωτών για τις Unit Linked Ασφαλίσεις Ζωής και αποτελεί το καλύτερο εργαλείο στη φαρέτρα των ασφαλιστικών συμβούλων, έτσι ώστε να βοηθήσουν τον πελάτη τους να κατανοήσει τα πλεονεκτήματα και τις αποδόσεις ενός επενδυτικού συμβολαίου ασφάλισης ζωής.

Με το LUX οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί σύμβουλοι, μπορούν εύκολα, γρήγορα και απλά να παρουσιάσουν αποτελεσματικά πληροφορίες στους πελάτες τους με τέτοιο τρόπο που ο καταναλωτής να κατανοήσει καλύτερα τα χρηματοοικονομικά προϊόντα και τις αγορές. Το LUX αξιοποιεί δείκτες, στατιστικές και πραγματικούς αριθμούς για να κάνει την παρουσίαση των επιλογών από τον σύμβουλο στον πελάτη πολύ πιο αποτελεσματική. Ενδεικτικό είναι ότι οι πρώτοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι που χρησιμοποίησαν το LUX είδαν τα αποτελέσματα τους να βελτιώνονται κατά 20% αφού οι πελάτες τους είχαν καλύτερη κατανόηση.

Ο Λεωνίδας Διαμαντόπουλος, CEO της TECHINS τονίζει ότι «η παρουσία μας σε μεγάλα συνέδρια της Ελλάδας, της Κύπρου και της ευρύτερης περιοχής είναι πολύ σημαντική για την αποστολή μας που είναι να κάνουμε το LUX γνωστό σε όσο περισσότερους επαγγελματίες. Γνωρίζοντας τις δυνατότητες της εφαρμογής LUX πιστεύουμε ότι η χρήση της από περισσότερους επαγγελματίες έχει να συνεισφέρει τόσο στον κάθε επαγγελματία ξεχωριστά αλλά και στην ασφαλιστική βιομηχανία ευρύτερα».

Ο Νίκος Στυλιανός, CFO της TECHINS πρόσθεσε ότι «είναι με χαρά που μέσα από τις συζητήσεις που έχουμε με τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου σε κάθε συνέδριο που δίνουμε το παρών μας, βλέπουμε ότι το LUX προκαλεί ενδιαφέρον και ενθουσιασμό. Στόχος μας η συνεχής βελτίωση του και η καλύτερη δυνατή παραμετροποίηση του στα δεδομένα κάθε αγοράς».

Μάθετε περισσότερα για το LUX στην ιστοσελίδα της εταιρείας https://insurance-agent-tools.com/

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»