Κυριακή, 2 Απριλίου 2023

To money-market.gr γίνεται Insurancemarket Χρήμα

Από το 2021 έχει βοηθήσει περισσότερους από 350.000 χρήστες να συγκρίνουν χρηματοοικονομικά προϊόντα ενώ τον τελευταίο χρόνο, μέσω της πλατφόρμας, βρίσκονται σε στάδιο προέγκρισης στεγαστικά δάνεια αξίας άνω των 3.000.000€.

Το money-market.gr, η γνωστή υπηρεσία σύγκρισης χρηματοοικονομικών προϊόντων & υπηρεσιών, ενοποιείται με τις υπόλοιπες υπηρεσίες σύγκρισης του insurancemarket.gr, με στόχο τη βελτιωμένη εμπειρία και πλοήγηση του χρήστη.

Το money-market.gr δημιουργήθηκε το 2020 από το insurancemarket.gr, τη μεγαλύτερη υπηρεσία σύγκρισης ασφαλειών στην Ελλάδα, για να γίνει ο σύμμαχος του καταναλωτή στην σύγκριση και επιλογή χρηματοοικονομικών προϊόντων & υπηρεσιών και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ως ο online οικονομικός του σύμβουλος.

Μέσω της μοναδικής αυτής υπηρεσίας, ο χρήστης μπορεί να δει όλα τα διαθέσιμα Τραπεζικά προϊόντα της αγοράς (Στεγαστικά & Καταναλωτικά Δάνεια, Προθεσμιακές Καταθέσεις, Πιστωτικές Κάρτες κ.α.), να χρησιμοποιήσει έξυπνα εργαλεία υπολογισμού των δόσεων και των τόκων του δανείου του και να έχει πρόσβαση σε χρήσιμο και πλούσιο περιεχόμενο για την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών του.

Με την πρόσφατη μάλιστα ενοποίηση των 3 υπηρεσιών, ο καταναλωτής θα έχει τη δυνατότητα να μειώσει εύκολα και γρήγορα τα κόστη του νοικοκυριού του, καθώς μεταβαίνοντας σε έναν μόνο ιστότοπο, το insurancemarket.gr , θα μπορεί να επιλέξει από όλες τις υπηρεσίες σύγκρισης (Ασφάλεια, Ενέργεια ή Χρήμα), αυτές που τον ενδιαφέρουν.

Ο Στέφανος Φαλκονάκης, CMO του insurancemarket.gr, σημειώνει:

“Το Insurancemarket Χρήμα ήρθε για να κάνει τη ζωή των καταναλωτών ακόμη πιο εύκολη, σε μία περίοδο που ο κόσμος πραγματικά το έχει ανάγκη. Στόχος μας είναι να γίνουμε το one stop shop για να βρίσκει ο Έλληνας καταναλωτής το καλύτερο για αυτόν με βάση τις ανάγκες και το πορτοφόλι του. Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτόν τον στόχο και θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα καινοτομίες προς αυτήν την κατεύθυνση.”

 

Διαβάστε Ακόμα

acronis day 2023

Αύριο το Acronis Day 2023 – Protecting the Digital World

Tην Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 η Acronis σε συνεργασία με την TicTac Cyber Security (Acronis Platinum Partner), διοργανώνει και σας προσκαλεί στο ετήσιο φυσικό συνέδριο Acronis Day 2023. Κατά τη