Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

To insuranceforum.gr και το cyprusinsurancenews.com ενώνουν τις δυνάμεις τους

Δημοσίευση: 12/11/2021
insuranceforum.gr

Το insuranceforum.gr και το cyprusinsurancenews.com ενώνουν τις δυνάμεις τους στο χώρο των κλαδικών μέσων ενημέρωσης για την ασφαλιστική αγορά, με έγκυρο ρεπορτάζ και ειδήσεις για τον ασφαλιστικό κλάδο σε Ελλάδα και Κύπρο!

Τα δύο κλαδικά μέσα θα συνεργαστούν στο τομέα της ενημέρωσης, μέσω της δημιουργίας και ανταλλαγής πρωτογενούς περιεχομένου για την ασφαλιστική αγορά σε Ελλάδα και Κύπρο, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου.

Το insuranceforum.gr θα παρουσιάζει καθημερινά ειδήσεις και ρεπορτάζ από την ασφαλιστική αγορά της Κύπρου με την υποστήριξη του cyprusinsurancenews.com και αντίστοιχα το cyprusinsurancenews.com θα ενημερώνει το αναγνωστικό του κοινό με όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα, αλλά και με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις προσώπων της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation με αφορμή τη συνεργασία με το cyprusinsurancenews.com δηλώνει σχετικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που από σήμερα ξεκινάμε μία ιδιαίτερης σημασίας συνεργασία με το πρώτο κλαδικό portal για την Κύπρο, το cyprusinsurancenews.com. Στόχος αυτής της κοινής προσπάθειας είναι η ουσιαστική και σε βάθος ενημέρωση των αναγνωστών μας σε Ελλάδα και Κύπρο. Αυτό αποτελεί μόνο την αρχή για μία συνεργασία στο πλαίσιο της οποίας θα ακολουθήσουν και ακόμη περισσότερες συνέργειες από τις δύο πλευρές.»

Ο κ. Παναγιώτης Σοφοκλέους δημιουργός του cyprusinsurancenews.com από πλευράς του χαιρετίζει τη νέα αυτή συνεργασία τονίζοντας ότι: «Σαν μία καινούργια ιστοσελίδα η συνεργασία με ένα καταξιωμένο κλαδικό μέσο όπως το insuranceforum.gr μας τιμά ιδιαίτερα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Βασιλειάδη για αυτή. Επιδίωξη μας η ενημέρωση του αναγνωστικού μας κοινού σε Κύπρο και Ελλάδα, για όλα όσα συμβαίνουν στην ασφαλιστική αγορά, σε Κύπρο, Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.»

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Μάριος Παπαευσταθίου στον REAL :”Ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα μπορούν να πλαστογραφηθούν εκτός από την ανθρώπινη ευφυΐα”

Ο Διακεκριμένος Καθηγητής Οικονομίας & Νέων Τεχνολογιών Μάριος Παπαευσταθίου καλεσμένος στην εκπομπή της γνωστής δημοσιογράφου Nατάσα Ράγιου στον Real, εξηγεί

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»