Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Τo exasfalisou.gr αναβαθμίζει την αξιοπιστία των υπηρεσιών προς τους πελάτες του!

Το ασφαλιστικό πρακτορείο exasfalisou.gr, στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών του καθώς και της ψηφιοποίησης των εργασιών  του προχώρησε και ολοκλήρωσε σε συνεργασία με την Εxperto Crede Consultants και την κα Μυρτώ Χαμπάκη όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την πλήρη συμμόρφωση στις απαιτήσεις του Ν.4583/2018 για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων καθώς και  του Γενικού Κανονισμού για την προστασία δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR).

Με απώτερο στόχο την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών του, το πρακτορείο exasfalisou.gr δεσμεύεται στην παροχή αξιόπιστων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφάλισης που στόχο έχουν την ικανοποίηση των ασφαλιστικών αναγκών των καταναλωτών μέσω της πλήρους διασφάλισης των δεδομένων τους.

Ο κ. Γιώργος Κακριδής δήλωσε σχετικά: «Στο exasfalisou.gr ο πελάτης αποτελεί προτεραιότητα. Ολοκληρώσαμε και καταγράψαμε ψηφιακά όλες τις διαδικασίες του γραφείου μας και ευχαριστούμε θερμά την κ. Χαμπάκη και την Εxperto Crede Consultants για την άριστη συνεργασία.»

 

Διαβάστε Ακόμα

Πανταζής

Αλέξης Πανταζής: Με τα νέα τεχνολογικά δεδομένα και εργαλεία ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να ενισχύσει την παρουσία του στην αγορά!

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τις νέες προοπτικές που φέρει η χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων στην ασφαλιστική βιομηχανία, αλλά και τις