Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Τι είναι η κάλυψη θραύσης κρυστάλλων;

Δημοσίευση: 14/04/2022
Τι είναι η κάλυψη θραύσης κρυστάλλων;

Η #θραύση κρυστάλλων είναι κάλυψη στο συμβόλαιο ασφάλισης του οχήματός σου, η οποία καλύπτει τον κίνδυνο θραύσης ή ρωγμής των εμπρός και πίσω παρμπρίζ, όπως και των πλαϊνών παραθύρων και της ηλιοροφής, από οποιαδήποτε αιτία.

Η #κάλυψη αυτή μπορεί να είναι προαιρετική ή να περιλαμβάνεται στις βασικές καλύψεις του συμβολαίου σου, ανάλογα το πρόγραμμα ασφάλισης που έχεις επιλέξει. Παρόλα αυτά, είναι μια από τις πιο σημαντικές καλύψεις και σε αποζημιώνει ακόμα και για ολική αντικατάσταση των κρυστάλλων, όχι απλώς επισκευή.

H υποχρέωση της ασφαλιστικής εταιρίας περιορίζεται στην αξία αντικατάστασης του ασφαλιζομένου κρυστάλλου και στα έξοδα επανεγκατάστασής του (ανταλλακτικά και εργασία). Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι στα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου της Groupama δεν υφίσταται ο όρος της «απαλλαγής». Έτσι, δεν χρειάζεται να συμμετέχεις στα έξοδα αποκατάστασης της ζημίας και αποζημιώνεσαι στο 100%.

Μάθε περισσότερα για τα προγράμματα αυτοκινήτου στο groupama.gr

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Infomax, κοπή Βασιλόπιτας 2024

Infomax: Κοπή Βασιλόπιτας 2024

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, η Infomax διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση για την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»