Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Ταξίδι επιβράβευσης στην Ιορδανία για τους συνεργάτες της INTERLIFE

Δημοσίευση: 18/10/2022
Ταξίδι επιβράβευσης στην Ιορδανία για τους συνεργάτες της INTERLIFE

Με ένα ξεχωριστό ταξίδι αρχαιολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος στη μαγευτική Ιορδανία επιβράβευσε η INTERLIFE Ασφαλιστική τους Συνεργάτες της που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2021-2022.

Τους επιτυχόντες συνόδεψαν στο ταξίδι ο Αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος, Κωνσταντίνος Βοτσαρίδης, η Υποδιευθύντρια Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος Κατερίνα Καψάλη, η Υποδιευθύντρια Πωλήσεων Βορείου και Νησιωτικής Ελλάδος Μαρία Μηλιώνη, και οι Επιθεωρητές Πωλήσεων Κανέλλος Κανελλόπουλος και Βασίλης Σκάθαρος.

Ταξίδι επιβράβευσης στην Ιορδανία για τους συνεργάτες της INTERLIFE

Συνεργάτες Διαμεσολαβητές και Εταιρικά Στελέχη έκαναν ένα μοναδικό ταξίδι στην ιστορία και το χρόνο. Στην Ιορδανία θαύμασαν το φαράγγι της Πέτρας και το διασημότερο μνημείο της, το al-Khazneh, την επιβλητικότητα των ελληνιστικών, ρωμαϊκών και βυζαντινών της χώρας, την αραβική φυλή των Ναβαταίων, ενώ μοναδική εμπειρία αποτέλεσε η επίσκεψη στο εντυπωσιακό σεληνιακό τοπίο της κοιλάδας Wadi Rum και η επίσκεψη στη Νεκρά Θάλασσα και τον Ιορδάνη ποταμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο εξαήμερο ταξίδι, οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν και στα αξιοθέατα της πρωτεύουσας Αμμάν.

Στην τελετή βράβευσης των επιτυχόντων που πραγματοποιήθηκε στο Kempinski Hotel Amman, ο Κωνσταντίνος Βοτσαρίδης συνεχάρη τους επιτυχόντες Συνεργάτες για την επίτευξη του στόχου και τους ευχαρίστησε για τη διαχρονική τους συμβολή στην επιτυχημένη πορεία της Εταιρείας αλλά και την απόδοση Αξίας στο θεσμό της Ασφάλισης.

Ήταν μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, για τους συμμετέχοντες οι οποίοι, εκτός από εικόνες, μνήμες και συναισθήματα, αποκόμισαν τη ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τις σχέσεις της INTERLIFE με τους Συνεργάτες της.

Ταξίδι επιβράβευσης στην Ιορδανία για τους συνεργάτες της INTERLIFE

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»