Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Στην τελική ευθεία το 9ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ – Ρεκόρ χορηγών

Δημοσίευση: 11/05/2024

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Μαΐου 2024 η Δημοσιογραφική Διάσκεψη ενόψει του επερχόμενου 9ου συνεδρίου που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ).

Το 9o συνέδριο θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Μαΐου στις 10:00 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και φέρει τον τίτλο «Η επόμενη μέρα». Το συνέδριο συμβολίζει τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε επαγγελματίας διαμεσολαβητής ασφαλίσεων για να αντιμετωπίσει το αύριο.

Η προεδρεύουσα του συνεδρίου, κα. Άντρη Κονιζίδου, αφού ευχαρίστησε έναν προς έναν τους χορηγούς και υποστηρικτές του συνεδρίου παρουσίασε το πρόγραμμα του συνεδρίου, το οποίο διαθέτει μια πλούσια θεματολογία και εκλεκτούς ομιλητές καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τόσο στον κλάδο ζωής όσο και στον γενικό κλάδο. Τόνισε ότι το συνέδριο θα μεταδίδεται και ζωντανά μέσω Webex και μέσω του City Channel και Vouli TV. Το συνέδριο με την κοινωνική του διάσταση και ευαισθησία φέτος στηρίζει το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες για παιδιά με λευχαιμία και καρκίνο.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Πάνος Τσιολής τόνισε τη σημαντικότητα του να αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί τις προκλήσεις και να τις κάνουμε ευκαιρίες για την Επόμενη Μέρα, όπως είναι και ο τίτλος του φετινού συνεδρίου. Αναφερόμενος στο μότο της διετίας «Μαζί μπορούμε» εξέφρασε την πίστη στην συνεχή ανέλιξη και εξέλιξη του επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Η θεματολογία του συνεδρίου αγγίζει σύγχρονα θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική βιομηχανία στην Ευρώπη τον τελευταίο καιρό, συμπλήρωσε. Φέτος έχει καταγραφεί ρεκόρ με 39 εταιρείες υποστηρικτές και χορηγούς του συνεδρίου, όπως ανέφερε ο πρόεδρος κ. Τσιολής. Τέλος, επισήμανε την ψηφιοποίηση των διαδικασιών και ενημερώσεων του συνδέσμου τονίζοντας ότι οι εγγραφές του συνεδρίου θα γίνονται ηλεκτρονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Ο κ. Γιάννης Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance που είναι διαχρονικός μέγας χορηγός του συνεδρίου, ευχαρίστησε τον σύνδεσμο και τους συμμετέχοντες σε αυτόν τονίζοντας τη σημαντική παρουσία του συνδέσμου, αφού είναι ο μοναδικός φορέας που εκπροσωπεί τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές. Στη συνέχεια, τόνισε ότι η SoEasy Insurance ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό του συνδέσμου!

Ο κ. Τζερμνίας Ζαχαρίας, F2F Head of Sales της MetLife έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πλούσια θεματολογία του συνεδρίου που αγγίζει ευαίσθητα ζητήματα που απασχολούν το σύνολο της βιομηχανίας. Δήλωσε τη στήριξή του στον ΠΣΕΑΔ καθώς αποτελεί ένα βασικό κύτταρο της βιομηχανίας και με αφορμή όλες τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην ασφαλιστική βιομηχανία. Ο ΠΣΕΑΔ πρέπει να έχει φωνή και να μπορεί να αντιπροσωπεύει επάξια τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, είπε συνεχίζοντας.

Τέλος, ο κ. Παντελίδης Κώστας, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μικροί Ήρωες αφού ευχαρίστησε τον σύνδεσμο για τη στήριξη, αναφερόμενος στη θεματολογία του συνεδρίου σχολίασε πως η κοινωνική ευαισθησία της θεματολογίας του συνεδρίου και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του αντικατοπτρίζουν τις βαθιές αξίες του συνδέσμου. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό οργανισμό, Ίδρυμα Μικροί Ήρωες, και την υποστηρικτική του δράση στα παιδιά και στις οικογένειες με καρκίνο και λευχαιμία!

Οι εγγραφές του συνεδρίου συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα του συνδέσμου!

Το Cyprus Insurance News θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά Υποστηρικτής Επικοινωνίας του συνεδρίου και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το συνέδριο.

Πηγή: www.cyprusinsurancenews.com

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»