Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023

ΣΥΑΕ: Εκδρομή στην Μάλτα από 27 με 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΣΥΑΕ: Εκδρομή στην Μάλτα από 27 με 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΣΥΑΕ) σε ανακοίνωσή του προς τα μέλη τα ενημερώνει για εκδρομή στην Μάλτα με έκπτωση. 

Αναλυτικά  η ανακοίνωση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Υ.Α.Ε. σε συνέχεια της συνεργασίας με την LTS – LAZARIS TRAVEL SERVICES (www.lazaristravel.com), εξασφάλισε για τα μέλη του καθώς και για τα  μέλη των υπόλοιπων σωματείων που υπάγονται στην Ο.Α.Σ.Ε  έκπτωση 50€ στην αεροπορική εκδρομή που διοργανώνει η ταξιδιωτική εταιρεία στην ΜΑΛΤΑ την 28η Οκτωβρίου ( 27-30/10/22) .

  • Το Αναλυτικό  πρόγραμμα  και το κόστος της εκδρομής επισυνάπτεται.
  • Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στην εκδρομή, μπορείτε να στείλετε την αίτηση συμμετοχή σας,  στο syae@oase.gr.
  • Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά: ονοματεπώνυμο, εταιρεία που εργάζεστε, αριθμός ατόμων (της οικογένειας ή των φίλων σας) , τηλέφωνο επικοινωνίας & το email σας.
  • Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδρομές για την περίοδο των Χριστουγέννων καθώς και επιδιώκουμε να εξασφαλίσουμε και μια εκδρομή εκτός Ευρώπης με προνομιακές τιμές κ όρους.
  • Εκτός της εκδρομής στην Μάλτα  -που η έκπτωση είναι συγκεκριμένη- υπενθυμίζουμε ότι στα μέλη μας παρέχεται έκπτωση 15% επί των αναγραφόμενων τιμών σε όλα τα προγράμματα διακοπών που διοργανώνει το LTS – LAZARIS TRAVEL SERVICES (www.lazaristravel.com).

Συναδελφικά,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο Πρόεδρος                                                        Η  Γεν. Γραμματέας

      Σπύρος Κολαΐτης                                                  Αλεξάνδρα Θεοδωρίδου

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ARAG Hellas, δικαστική απόφαση

ARAG Hellas: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση κατά επαγγελματία οδηγού που αρνήθηκε να επιβιβάσει τυφλή κοπέλα εξαιτίας του σκύλου-οδηγού της

Την 29.9.2023 δεσμευθήκαμε στην εκδήλωση του Δ.Σ.Α. στα πλαίσια της ARAG DAY, να διευκολύνουμε με τις μικρές μας δυνάμεις την