Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στο Δυναμικό της Howden Matrix η Ιφιγένεια Καρίβαλη

Δημοσίευση: 20/12/2021

Η προσήλωση της Howden Matrix στη συνεργασία με εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά με την ένταξη της Ιφιγένειας Καρίβαλη στη δυναμική ομάδα της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, η κα Καρίβαλη θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη των εργασιών της Howden Matrix, και θα προσδώσει στο υπάρχον σχήμα προστιθέμενη αξία, αλλά και τη σημαντική τεχνογνωσία της σε ό,τι αφορά στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις.

Η Ιφιγένεια Καρίβαλη ξεκίνησε την ασφαλιστική καριέρα της από την AGF KOSMOS, εργάστηκε στην Πειραιώς Μεσίτες Α.Ε., αρχικά σε θέσεις ευθύνης και στη συνέχεια ως Executive Director έως και το 2016, οπότε και αποχώρησε για να δημιουργήσει την Oxygen Risk Consulting Partners & Brokers.

Στο πλαίσιο της ένταξης της Ιφιγένειας Καρίβαλη στη διοικητική ομάδα της Howden Matrix, η Deputy CEO Kωνσταντίνα Καπετανάκη δήλωσε: «Η άφιξη της Ιφιγένειας σηματοδοτεί νέες ευκαιρίες για την περαιτέρω ανάπτυξη εργασιών σε όλους τους κλάδους της ασφάλισης επιχειρήσεων, αλλά και στην παροχή εξειδικευμένων, tailor made, ασφαλιστικών λύσεων. Είμαι βέβαιη πως η Ιφιγένεια θα ενταχθεί γρήγορα στη φιλοσοφία και στις σύγχρονες πελατοκεντρικές διαδικασίες της Howden Matrix και με τις γνώσεις και την εμπειρία της θα συνεισφέρει ουσιαστικά στην ολιστική κάλυψη των αναγκών των επιχειρηματικών πελατών».

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Οδηγώντας με σιγουριά – Ποια η χρησιμότητα της νέας κάλυψης υλικών ζημιών από όχημα εκτός Φιλικού Διακανονισμού!

Πολύ περισσότερα από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου! Αυτό είναι που θέλει να προσφέρει στους ασφαλισμένους της Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από

Παρουσίαση του Κώδικα Δεοντολογίας ‘RTBF’ της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς για τους επιζώντες από καρκίνο στις ασφαλίσεις ζωής που συνδέονται με δάνεια

Στις 15 Απριλίου 2024  το Υπουργείο Οικονομικών, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ) παρουσίασαν

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»