Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΣΕΣΑΕ: Μεγάλη ανταπόκριση των Μελών στην καλοκαιρινή εκδήλωση

Δημοσίευση: 03/07/2023
ΣΕΣΑΕ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ που αποτελεί πλέον θεσμό για τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, τα οποία είχαν για άλλη μία χρονιά την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για θέματα που αφορούν τις εξελίξεις της αγοράς σε κλίμα χαλαρό και ευχάριστο στο Golf της Γλυφάδας την Τετάρτη 28 Ιουνίου.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν να συσφίξει τις σχέσεις και να ενισχύσει την δικτύωση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά, μεταξύ των οποίων στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου και συνεργάτες. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται μέσα στο ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων του ΣEΣΑΕ που περιλαμβάνει επιμορφωτικές δράσεις, ενημερωτικές ημερίδες και εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στην εκδήλωση ήταν εντυπωσιακός αυτή την χρονιά και τα Μέλη ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣEΣΑΕ, ο οποίος συμπληρώνει φέτος τα 90 χρόνια. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την ανανεωμένη του ταυτότητα καθώς και το πνεύμα εξωστρέφειας και συμπερίληψης που καλλιεργεί από την αρχή του έτους.

Όπως κάθε χρόνο, όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΣΑΕ υποδέχτηκαν προσωπικά τους καλεσμένους. Επίσης καλωσόρισαν τα Νέα Μέλη με μία κατ ’ιδίαν συνάντηση προτρέποντάς τους να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις που θα ακολουθήσουν ώστε να δημιουργηθεί μία ανθρώπινη αλυσίδα που συνεχώς θα αναβαθμίζει την δυναμική του Συνδέσμου.

Σε κλίμα αισιοδοξίας και χαρούμενης διάθεσης, δεσμεύτηκαν όλοι να συνδράμουν στην δυναμική πορεία που έχει σημειώσει ο ΣEΣΑΕ, μέσα από την δραστηριότητά τους και την συμμετοχή τους σε όλες τις εκδηλώσεις που ακολουθούν.

Χορηγοί εκδήλωσης :
Howden – Πλατινένιος Χορηγός,
Eurolife FFH, Ergo, NN – Χρυσοί Χορηγοί,
Interamerican, Interasco, Grant Thornton– Ασημένιοι Χορηγοί,
Εθνική, Συνεταιριστική, Υδρόγειος, PWC, Alphatrust – Μεγάλοι Χορηγοί.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Παρουσίαση του Κώδικα Δεοντολογίας ‘RTBF’ της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς για τους επιζώντες από καρκίνο στις ασφαλίσεις ζωής που συνδέονται με δάνεια

Στις 15 Απριλίου 2024  το Υπουργείο Οικονομικών, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ) παρουσίασαν

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»