Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Σε λειτουργία η ιστοσελίδα του Προσωπικού γιατρού prosopikos.gov.gr

Δημοσίευση: 09/11/2022
Γιατρός για Όλους

Σε λειτουργία  τίθεται από σήμερα η ιστοσελίδα του Προσωπικού γιατρού prosopikos.gov.gr. Οπως αναφέρεται σε κοινό Δελτίο Τύπου των υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας, από σήμερα οι πολίτες και οι γιατροί θα μπορούν να ενημερώνονται για ό,τι αφορά τον Προσωπικό γιατρό.

Οι πολίτες μέσω του prosopikos.gov.gr έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στον Προσωπικό Γιατρό και να ενημερώνονται για:

–    Τις δωρεάν παροχές που προσφέρει ο Προσωπικός γιατρός
–    Τη διαδικασία εγγραφής στον νέο θεσμό
–    Τη διαδικασία για να προγραμματίσουν και να κλείσουν το ηλεκτρονικό ραντεβού τους.

Παράλληλα δίνονται όλες οι πληροφορίες για την υλοποίηση του νέου θεσμού μέσω συχνών ερωτήσεων – απαντήσεων προκειμένου οι πολίτες να γνωρίζουν τις παροχές που προσφέρει ο Προσωπικός Γιατρός.

Στην νέα ιστοσελίδα θα μπορούν να μπαίνουν και οι γιατροί για να κατευθύνονται στην ιστοσελίδα εγγραφής τους, και να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις που τους αφορούν.

Επιπλέον, παρουσιάζονται στατιστικά στοιχεία σχετικά με την πορεία του θεσμού και τη συμμετοχή των πολιτών και των γιατρών σε αυτόν.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Πως βλέπει ηλεκτρονικά ο πολίτης όλες τις οφειλές του σε τράπεζες, δημόσιο, ΕΦΚΑ και πως λαμβάνει την σχετική βεβαίωση οφειλών

Στην Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους λειτουργεί ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη χορήγηση βεβαίωσης οφειλών, σύμφωνα με το άρθρο

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»