Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού με τους χορηγούς του 35th Thessaloniki Insurance Conference; Βήμα – Βήμα η διαδικασία

Δημοσίευση: 09/03/2023
35th Thessaloniki Insurance Conference

Για πρώτη φορά στο 35th Thessaloniki Insurance Conference προσφέρεται η δυνατότητα στους εγγεγραμμένους να κλείσουν ένα ραντεβού με κάποιον από τους χορηγούς μας!

Το 35th Thessaloniki Insurance Conference 2023, ένα συνέδριο-θεσμός για την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος και όχι μόνο, επανέρχεται δυναμικά για ακόμη μία χρονιά, με στόχο να φέρει σε επαφή εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά και να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εγχώρια ασφαλιστική βιομηχανία.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, δίνεται η ευκαιρία στους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες να περιηγηθούν στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών μας, κατεβάζοντας χρήσιμο ενημερωτικό -και όχι μόνο- υλικό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του συνεδρίου!

Με την υποστήριξη της ψηφιακής πλατφόρμας Eventora, μπορείτε επίσης να κλείσετε το ραντεβού με τον χορηγό που επιθυμείτε, στο χρόνο που επιθυμείτε, είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως!

Απλώς μεταβείτε στην ιστοσελίδα μας, thinc.gr ->μπάρα μενού-> χορηγοί -> πατήστε το κουμπί “ψηφιακά περίπτερα” -> επισκεφθείτε όποιο ψηφιακό περίπτερο επιθυμείτε από τη λίστα -> δηλώστε ενδιαφέρον συνάντησης από το εικονίδιο: Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού με τους χορηγούς του 35th Thessaloniki Insurance Conference; Βήμα - Βήμα η διαδικασία

Για να περιηγηθείτε στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών όπως επίσης και για να κλείσετε ραντεβού, είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο thinc.gr.

Διαβάστε ακόμη: Κάντε εγγραφή στο 35th THINC και περιηγηθείτε στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών του συνεδρίου!

Χορηγοί Συνεδρίου:

GOLD: ALLIANZ TRADEARAGCONTRACT INSURANCE S.A.HELLAS DIRECTHOOLIE FOUNDATION PET INSURANCEINFOTRUST S.A.INSURANCE BEATINTERLIFEKARAVIAS UNDEWRITING AGENCYMAGENDA360WISE DAEDALUS

 

SILVER: EXPERTO CREDE CONSULTANTS, EXTRA ASSISTANCEΟΡΙΖΩΝ 1964 Α.Α.Ε.ΖSOFOS Α.Ε. INSURANCE AGENCY

 

BRONZE: AMB INSURANCE BROKERBIZMAN.GRCROMAR INSURANCE BROKERS LTDDATAWISE,  E.N.MANOSΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ, FADEZIGNGROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗINFODROMIO, MARGARITOPOULOS INSURANCE NETWORKNGN AUTOPROTECT HELLAS LTDSOEASY INSURANCETZORTZIS S.A.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»