Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Ήταν ασφαλισμένο το σπίτι του “Home Alone”; Πόσο κοστίζουν οι ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρρηξη;

Δημοσίευση: 23/12/2022
Home Alone

Η ταινία “Home alone” αποτελεί ένα must για τις ημέρες των γιορτών. Μια αγαπημένη συνήθεια που συγκεντρώνει όλη την οικογένεια μπροστά στην οθόνη, προσφέροντας γέλιο αλλά και στιγμές συγκίνησης που μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο κλίμα των ημερών.

Η αγαπημένη κωμωδία μικρών και μεγάλων ξεδιπλώνεται γύρω από τις περιπέτειες του μικρού Κέβιν ΜακΚάλιστερ, τον οποίο η πολυμελής οικογένειά του ξεχνά κατά λάθος στο σπίτι την παραμονή των Χριστουγέννων, μέσα στον πανικό της προετοιμασίας τους για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Παρίσι.

Αν και ο Κέβιν αρχικά απολαμβάνει το γεγονός ότι είναι μόνος στο σπίτι, πολύ σύντομα καλείται να αντιμετωπίσει την έφοδο δύο επίδοξων διαρρηκτών με ευφάνταστους τρόπους, προκαλώντας ωστόσο κάποιες ζημιές στο σπίτι.

Αλήθεια πόσο θα κόστιζε η επισκευή όλων αυτών των ζημιών;

Ο Carl Goulding από την Mybuilder.com, που παρέχει υπηρεσίες επισκευών στα σπίτια, έφτιαξε ένα σχεδιάγραμμα των δύο ορόφων του σπιτιού, υπολογίζοντας κάθε καταστροφή. Από τα σπασμένα στολίδια έως τη γενική καθαριότητα του σπιτιού κατέληξε πως αν οι ζημιές συνέβαιναν τώρα σε ένα συνηθισμένο σπίτι, θα χρειαζόταν περίπου 10.300 ευρώ για να επιδιορθωθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια είχε προβλέψει για τα χειρότερα, καθώς κατά τη διάρκεια της ταινίας η μεγάλος αδελφός του Κέβιν αναφέρει ότι δεν ανησυχεί για την κατοικία του, καθώς οι γονείς τους έχουν προνοήσει και έχουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο πυρός. Το εάν η οικογένεια είχε και ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατά κλοπής παραμένει μυστήριο.

Ήταν ασφαλισμένο το σπίτι του “Home Alone”; Πόσο κοστίζουν οι ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρρηξη;

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»