Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Πελατοκεντρική τιμολογιακή πολιτική της INTERAMERICAN στα προγράμματα ασφάλισης υγείας Bewell

Δημοσίευση: 18/08/2021

Την ευελιξία του πολυμορφικού συστήματος υγείας Bewell με εστίαση στο όφελος των πελατών, έρχεται να ενισχύσει με την τιμολογιακή πολιτική της η INTERAMERICAN. Η εταιρεία ανακοινώνει την εφαρμογή μείωσης ή μηδενικής αναπροσαρμογής ασφαλίστρων στη συντριπτική πλειοψηφία των προγραμμάτων Bewell από τον Αύγουστο και μετά, στην επέτειο ανανέωσης κάθε συμβολαίου.

Η κατά 2% μείωση ασφαλίστρων αφορά στο πρόγραμμα «Νοσηλεία από ασθένεια και ατύχημα», το οποίο περιλαμβάνει το βασικό δίκτυο συνεργαζομένων νοσηλευτηρίων. Ταυτόχρονα, η INTERAMERICAN διατηρεί τα ασφάλιστρα χωρίς αύξηση στο ίδιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει το διευρυμένο δίκτυο νοσηλευτηρίων. Μηδενική είναι, επίσης, η αναπροσαρμογή ασφαλίστρων σε σειρά προγραμμάτων του Bewell: «Γιατροί και διαγνωστικές εξετάσεις», «Επείγοντα περιστατικά», «Φάρμακα», «Επίδομα νοσηλείας», «Επίδομα χειρουργικής επέμβασης» και «Επίδομα σοβαρών ασθενειών».

Επισημαίνεται ότι η INTERAMERICAN παρέχει χωρίς χρέωση σε όλους τους ασφαλισμένους υγείας με πρόγραμμα Bewell τόσο την υπηρεσία εξ αποστάσεως ελέγχου συμπτωμάτων ασθένειας με την εφαρμογή Medi ON όσο και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας θεραπείας των ογκολογικών περιστατικών. Αξιοσημείωτη είναι και η δυνατότητα, πλέον, της ενσωμάτωσης-προσθήκης καλύψεων Ζωής – Εισοδήματος σε προγράμματα Bewell, μέσα από τέσσερεις προτάσεις της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Pulse™️, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα, σύστημα με ενσωματωμένη πλατφόρμα διεγχειρητικής πλοήγησης, νευροπαρακολούθησης, (low ray) ελαχιστοποίησης της ακτινοβολίας, καθώς και σύστημα μελέτης και παραμορφωτικής διόρθωσης στα Χειρουργεία της Σπονδυλικής Στήλης

To ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτει το ενσωματωμένο Σύστημα για τα Χειρουργεία Σπονδυλικής Στήλης, Pulse™️, το μοναδικό στην Ελλάδα και φέρνει

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»