Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Έσπασε το παρμπρίζ; Η Carglass® έχει την λύση!

παρμπρίζ, Carglass

Η θραύση του παρμπρίζ μπορεί να είναι μια αναπόφευκτη ζημία για πολλούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, αλλά η ταχεία αντιμετώπιση και η λήψη κατάλληλων μέτρων μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της ασφαλούς οδήγησης. Το ξέρατε ότι ένα μικρό χτύπημα στο εμπρόσθιο παρμπρίζ μπορεί να εξελιχθεί σε ρωγμή σε λιγότερο από 3 εβδομάδες;

Μία τέτοια ζημιά όμως είναι -λίγο πολύ- αναπόφευκτη. Ένα βοτσαλάκι να πεταχτεί από το προπορευόμενο όχημα, λίγο χαλάζι να βρέχει, λίγο η κακή στιγμή και τύχη…συμβαίνουν. Καλύτερα όμως να απευθυνθούμε άμεσα στους ειδικούς παρά να μένουμε με την ζημιά και να αναζητάμε πρόχειρες λύσεις.

Γι΄αυτόν τον λόγο οι ειδικοί της Carglass® προνόησαν για μας και το αυτοκίνητό μας. Με έμπειρο προσωπικό και δίκτυο καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, ένα ειδικός της Carglass® βρίσκεται σχεδόν κυριολεκτικά “στη γωνιά”.

Γιατί να προτιμήσετε την επισκευή από την αντικατάσταση εμπρόσθιου παρμπρίζ;

Ένα θραύσμα μπορεί να δημιουργήσει ρωγμή οποιαδήποτε στιγμή

Εντοπίσατε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας ένα μικρό χτύπημα; Γνωρίζετε ότι με την πρώτη ανωμαλία στο οδόστρωμα, το χτύπημα θα εξελιχθεί γρήγορα σε ρωγμή;

Αν αυτό συμβεί ενώ οδηγείτε, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά σας. Το παρμπρίζ παρέχει μέχρι και το 30% της δομικής αντοχής του οχήματος και ο αερόσακος των επιβατών βασίζεται στο παρμπρίζ που παρέχει στήριξη όταν ο αερόσακος ανοίγει. Επισκευάζοντας ένα θραύσμα, το παρμπρίζ σας θα είναι το ίδιο ανθεκτικό όσο ήταν και πριν προκληθεί η ζημιά.

Ποια είναι τα Σημαντικότερα Οφέλη στην Επισκευή Παρμπρίζ;

Έσπασε το παρμπρίζ; Η Carglass® έχει την λύση!

1.Εξοικονόμηση χρόνου

Η επισκευή ενός θραύσματος γίνεται πιο γρήγορα από την αντικατάσταση ολόκληρου του παρμπρίζ.  Χρειάζονται μόνο 30 λεπτά για την επισκευή ενός θραύσματος στο παρμπρίζ.

Η επισκευή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κάποιο από τα καταστήματα της Carglass® ή μπορείτε να ζητήσετε να σας επισκεφτεί κάποιος από τους τεχνικούς μας στο σπίτι, στην εργασία ή οπουδήποτε βρίσκεστε.

2.Εξοικονόμηση χρημάτων

Αν διαθέτετε κάλυψη θραύσης για κρύσταλλα αυτοκινήτου στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, η Carglass® μπορεί συνήθως να επισκευάσει το παρμπρίζ δωρεάν.

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάλυψη θραύσης για κρύσταλλα αυτοκινήτου στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, προλάβετε να επισκευάστε το χτύπημα πριν εξελιχθεί σε ρωγμή του παρμπρίζ! Η επισκευή κοστίζει μέχρι και 4 φορές λιγότερο από την αντικατάσταση.

3.Επισκευή παρμπρίζ χωρίς σκοτούρες

Δεν χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με την ασφαλιστική σας εταιρεία. Αφήστε την Carglass® να φροντίσει για όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για λογαριασμό σας για το διακανονισμό της επισκευής στην ασφαλιστική εταιρεία.

Αφού κανονίσετε ένα ραντεβού, η Carglass® θα επικοινωνήσει με την ασφαλιστική σας εταιρεία για να λάβει την έγκριση για τη διεκπεραίωση της εργασίας φροντίζοντας για όλες τις σχετικές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

4.Φιλική προς το περιβάλλον

Επιλέγοντας την επισκευή αντί της αντικατάστασης του παρμπρίζ, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, αφού το υπάρχον κρύσταλλο δεν αφαιρείται.

Για την επισκευή του εμπρόσθιου παρμπρίζ χρησιμοποιείται η αποκλειστική μέθοδος ART®, που προσφέρει έως και 40% καλύτερο αποτέλεσμα.

Η εξελιγμένη ρητίνη HPX4 που χρησιμοποιείται, διοχετεύεται μέσω ειδικής διαδικασίας και γίνεται ένα σώμα με το κρύσταλλο, παρέχοντας απαράμιλλη αντοχή στο χρόνο και άριστο αποτέλεσμα.

Με την ολοκλήρωση της επισκευής, λαμβάνετε εγγύηση εφ’ όρου ζωής για την εργασία.

Στην Carglass®  δίνεται πάντα «προτεραιότητα στην επισκευή», εξοικονομώντας το χρόνο και τα χρήματα που απαιτούνται στην αντικατάσταση.

Ωστόσο, σε μερικές περιπτώσεις όπου η ζημιά είτε είναι μεγάλη ή το χτύπημα, λόγω τύπου, μπορεί να μην δύναται να επιδιορθεί. Μην ανησυχείτε, είστε και πάλι καλυμμένοι απ’ την Carglass®!

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την επισκευή και την αντικατάσταση παρμπρίζ, εδώ: www.carglass.gr

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα