Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Συνάντηση με την Διεύθυνση Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής

Δημοσίευση: 17/05/2024

Μέλη της Διοίκησης του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κλήμη Δημαρχιάδη, συμμετείχαν σε συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής, με τον Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων κ. Γιώργο Ζερβουδάκη, τον Διευθυντή Δικτύων Πωλήσεων Retail κ. Άγγελο Μπάρδα και τον Account Manager κ. Τριαντάφυλλο Κασμά, στο πλαίσιο εδραίωσης της υπάρχουσας συνεργασίας, ώστε να διασφαλιστεί η μακροχρόνια επιτυχία της σχέσης μεταξύ των δύο εταιρειών, μέσω της επίτευξης κοινών στόχων και αναπτυξιακών αποτελεσμάτων.

Η συνάντηση ήταν μία από τις αρχικές, εάν όχι η πρώτη, των κύριων Ζερβουδάκη και Μπάρδα στα νέα τους καθήκοντα, δίνοντας, με τον τρόπο αυτό, ιδιαίτερη σημασία στη μεταξύ μας συνεργασία και αναγνωρίζοντας την ποιοτική προσπάθεια του Συνεργατικού μας Σχήματος∙ κάτι που βέβαια εκλαμβάνουμε ως μεγάλη τιμή, και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, αφού η διεύρυνση της επαγγελματικής μας σχέσης είναι μια πρόκληση που θα δεσμεύσει την προσοχή και τις προσπάθειές μας.

Στην αντιπροσωπεία του ΠΑΝΟΡΜΟΥ συμμετείχαν η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Φυλακτού, ο Υπεύθυνος Οικονομικών Ευάγγελος Μπίρης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Φώτης Πουλής.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Μη χάσετε το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ της Τρίτης! Η Tack TMI Greece παρουσιάζει την ακαδημία της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά!

Μη χάσετε το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” σήμερα Τρίτη  11 Ιουνίου 2024, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, στο insuranceforum

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»