Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Νέα Συνεργασία με τη SYNDEA

Δημοσίευση: 10/04/2024

Την Τετάρτη, 27 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΝΟΡΜΟΣ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κλήμη Δημαρχιάδη, στα γραφεία της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής (Syndea), με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δημήτριο Ζορμπά και τον Εμπορικό Διευθυντή κ. Στάθη Γκόργκα, με σκοπό τη διερεύνηση πιθανής συνεργασίας.

Η ιδέα του υγιούς συνεταιρίζεσθαι, πάνω στην οποία έχει χτιστεί ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ, έτυχε θερμής υποδοχής από τη διοίκηση της ασφαλιστικής, αφού και ο όμιλος της Συνεταιριστικής διέπεται από τις ίδιες συνεργατικές αρχές υποστηρίζοντας εμπράκτως την ανάπτυξη Συνεταιρισμών σε όλο τον κόσμο.

Τα δύο μέρη προχώρησαν σε προφορική συμφωνία, για έναρξη των διαδικασιών σύναψης συνεργασίας, η οποία “είμαστε σίγουροι θα είναι αγαστή, επιτυχημένη, αμοιβαία επωφελής και θα χαρακτηρίζεται από τις διαχρονικές αξίες, τις οποίες και οι δύο πλευρές υπηρετούμε, προκειμένου να καλύψουμε με καινοτόμο τρόπο τις ανάγκες της αγοράς.

Καλωσορίζουμε λοιπόν στον ΠΑΝΟΡΜΟ, το «διαμάντι του συνεταιριστικού κινήματος», όπως χαρακτηρίστηκε η Συνεταιριστική Ασφαλιστική στο ξεκίνημά της.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών.

Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για τη θερμή υποδοχή και τη ζεστή φιλοξενία” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Pulse™️, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα, σύστημα με ενσωματωμένη πλατφόρμα διεγχειρητικής πλοήγησης, νευροπαρακολούθησης, (low ray) ελαχιστοποίησης της ακτινοβολίας, καθώς και σύστημα μελέτης και παραμορφωτικής διόρθωσης στα Χειρουργεία της Σπονδυλικής Στήλης

To ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτει το ενσωματωμένο Σύστημα για τα Χειρουργεία Σπονδυλικής Στήλης, Pulse™️, το μοναδικό στην Ελλάδα και φέρνει

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»