Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Πάνω από 1.800 δέντρα με τη δράση του insurancemarket “Για κάθε νέα ασφάλεια κατοικίας φυτεύουμε ένα δέντρο”

Δημοσίευση: 12/05/2024

Σε δράση δενδροφύτευσης για την ενίσχυση των δασών προχώρησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το insurancemarket, στα πλαίσια των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η δράση αυτή γίνεται για την υποστήριξη του περιβαλλοντικού και κοινωνικού έργου του Διεθνούς Μη Κερδοσκοπικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού We4All. Από τον Δεκέμβριο 2022 και σήμερα, για κάθε νέο συμβόλαιο ασφάλειας κατοικίας που εκδίδεται από την πλατφόρμα του insurancemarket, φυτεύεται και ένα δέντρο. Μέχρι σήμερα έχουν φυτευτεί πάνω από 1.800 δέντρα χάρη σε αυτήν τη δράση.

Η Ελένη Βασιλάτου, Head of CVM του insurancemarket, δήλωσε: “Η δράση αυτή, όπως και κάθε άλλη δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, μας βοηθάει να βάζουμε κι εμείς το λιθαράκι μας στο χτίσιμο μιας καλύτερης κοινωνίας. Το βλέμμα μας είναι πάντα στραμμένο στο περιβάλλον που πλήττεται και φροντίζουμε για αυτό με διάφορες δράσεις. Η σύμπραξή μας με τη we4All είναι μια από αυτές και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είμαστε μέρος της προσπάθειας του συγκεκριμένου οργανισμού, για δεύτερη χρονιά. Ως εταιρεία με κύρια δραστηριότητα την ασφάλιση κατανοούμε βαθιά την έννοια της καταστροφής και τη σημασία της μετέπειτα αποκατάστασης των ζημιών. Ενθαρρύνουμε λοιπόν τους ιδιοκτήτες να ασφαλίσουν την κατοικία τους, προστατεύοντας την πολύτιμη περιουσία τους και συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση των δασών που έχουν πληγεί.

Η We4all, είναι επίσημος εταίρος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Πρόγραμμα Αποκατάστασης του Οικοσυστήματος (Ecosystem Restoration 2021 – 2030) και ιδρύθηκε το 2018, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι, με motto και αποστολή “Να βοηθήσουμε τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσουμε στους ανθρώπους ότι αυτός ο πλανήτης είναι το Σπίτι μας’’. Στο πλαίσιο του σκοπού της και των δραστηριοτήτων της, αναλαμβάνει διαρκώς δράσεις δενδροφυτεύσεων και άλλου είδους περιβαλλοντικές δράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό ανάλογα με την περίοδο του χρόνου και τις ανάγκες του περιβάλλοντος.

Το insurancemarket, είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή για πάνω από μια δεκαετία, ως σύμμαχός του στην εύρεση του καλύτερου για αυτόν ασφαλιστικού προϊόντος. Έχει διακριθεί για τις καινοτόμες διαδικασίες και την κορυφαία εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του καθ’ όλη τη διάρκεια της ασφάλισής τους.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

“Ταχύτατη η αποζημίωσή μας από την ΝP Aσφαλιστική” δηλώνει η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΤΡΑΞ ΣΥΝ.ΠΕ

Η εταιρεία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΤΡΑΞ ΣΥΝ ΠΕ. θέλει να ευχαριστήσει την ασφαλιστική εταιρεία ΝΡ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΕ.Α.Ε. για την ταχύτατη αποζημίωση ύψους 1.550.000 ευρώ που

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»