Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023

Πανευβοϊκός Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών: Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου

Επιμελητήριο Εύβοιας

Το συνέδριο με τίτλο “Ανοίγοντας κοινούς δρόμους στο σύγχρονο ασφαλιστικό περιβάλλον”, ανακοινώνουν ο Πανευβοϊκός Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και το Επιμελητήριο Εύβοιας, το Σάββατο 22 Ιουλίου στη Χαλκίδα.

Το συνέδριo θα αποτελέσει έναν κοινό τόπο ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων και γνώσεων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, έχοντας ένα κοινό όραμα: τη διασφάλιση της ασφαλιστικής αξίας στο σύγχρονο κοινωνικό σύνολο καθώς επίσης και την πρόταση νέων ασφαλών και καινοτόμων πρακτικών στο σύγχρονο ασφαλιστικό περιβάλλον που βιώνουμε.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα λάβει χώρα εκδήλωση αδελφοποίησης του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) και του Πανευβοϊκού Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΑΝΕΥΒ. Σ.Α.Δ.).

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίoυ εδώ.

Τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών (Σ.Δ.Α.Ε.) θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Αριστείδης Βασιλειάδης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΣΠΑΤΕ

ΣΠΑΤΕ: Οι αντιδράσεις του συλλόγου για τις τροποποιήσεις του φορολογικού – Να υπάρξει διευκρινιστική εγκύκλιος ή τροποποίηση του νομοσχεδίου

Το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ «ΣΠΑΤΕ», μετά την δημοσίευση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου και τις διευκρινίσεις που