Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των Εταιρειών «Ιντεραμέρικαν Ζωής» και «Ιντεραμέρικαν Ζημιών»

Δημοσίευση: 11/01/2024
Ιντεραμέρικαν, συγχώνευση

Η «Ιντεραμέρικαν Ζωής», μέλος του Ομίλου Achmea, ενός κορυφαίου διεθνούς ασφαλιστικού Ομίλου με έδρα την Ολλανδία, ανακοινώνει την συγχώνευση με απορρόφηση της θυγατρικής της εταιρίας «Iντεραμέρικαν Ζημιών».

Η συγχώνευση αυτή αποτελεί ορόσημο για τον Όμιλο Εταιριών Iντεραμέρικαν, καθώς έρχεται να κάνει πράξη τη στρατηγική επιλογή του Ομίλου για απλοποίηση και βελτιστοποίηση  των δομών και διαδικασιών, με στόχο την ταχύτερη και καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της.

Συνεπεία της συγχωνευσης, η επωνυμία της «Iντεραμέρικαν Ζωής» άλλαξε σε «Iντεραμέρικαν Ελληνική Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρία» διατηρώντας τα ίδια φορολογικά στοιχεία και συνιστά πλέον μία ασφαλιστική εταιρία η οποία παρέχει σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα σε όλους τους κλάδους Ασφαλίσεων και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Με την νέα εταιρική ταυτότητα, η «Iντεραμέρικαν Ελληνική Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρία» διατηρεί την απρόσκοπτη συνέχεια και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά την υπεύθυνη επιχειρηματική στάση και την ηγετική θέση του Ομίλου Iντεραμέρικαν στην ασφαλιστική αγορά.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει την χρηματοοικονομική πληροφόρηση παγκοσμίως – η υιοθέτηση αναμένεται να είναι σχεδόν καθολική τα επόμενα τρία χρόνια

Σχεδόν τα τρία τέταρτα των επιχειρήσεων χρησιμοποιούν ήδη την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) για τις χρηματοοικονομικές αναφορές τους – πρόβλεψη για

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»