Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Οι 10 μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στον κόσμο το 2020 με βάση τα καθαρά non banking assets (video)

Το συγκεκριμένο video παρουσιάζει, αναλύοντας σχετικά στατιστικά στοιχεία της AM Best, τις 10 μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες για το 2020 με βάση τα καθαρά non banking assets.

– το top 10 αποτελείται από 3 αμερικανικές και 2 κινεζικές εταιρείες, ενώ το παρόν – με 1 εταιρεία – δίνουν οι Γαλλία, Γερμανία, Η. Βασίλειο, Ιαπωνία και Καναδάς.

– το σύνολο των εταιρειών της δεκάδας είναι μετοχικού τύπου – οι 8 εταιρείες είναι ασφαλιστές Ζωής/Υγείας (2 αμερικανικές, 2 κινεζικές, 1 βρετανική, 1 γαλλική, 1 ιαπωνική, 1 καναδική ), ενώ οι εταιρείες ασφαλίσεων κατά Ζημιών δίνουν το παρόν με 2 συμμετοχές (1 αμερικανική, 1 γερμανική)

Εάν σας άρεσε το video, εγγραφείτε στο κανάλι ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ του Δρ. Γιώργου Κασάπη για να ενημερώνεστε για τα τρέχοντα – και όχι μόνο – ασφαλιστικά δρώμενα.

Διαβάστε Ακόμα

Institute of Life – ΙΑΣΩ: Παγκόσμια αναγνώριση για την ερευνητική ομάδα της Institute of Life – ΙΑΣΩ, της Embryotools, της Juno Genetics, του αμερικανικού πανεπιστημίου του Όρεγκον και του βρετανικού πανεπιστημίου της Οξφόρδης

Το κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό Fertility Sterility της Αμερικανικής εταιρείας αναπαραγωγικής ιατρικής (ASRM) δημοσίευσε τα αποτελέσματα της Κλινικής έρευνας «Μεταφορά Μητρικής