Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Ο ΣΕΜΑ αποχαιρετά έναν πραγματικό ασφαλιστή

Δημοσίευση: 14/03/2022

Έναν πρωτοπόρο της ασφαλιστικής αγοράς, έναν πραγματικό ασφαλιστή, αλλά και οραματιστή επιχειρηματικής κοινότητας, τον Δημήτρη Κοντομηνά, αποχαιρετά ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ).

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ιδιωτική ασφάλιση. Γνωρίζοντας πώς να καινοτομεί, δημιουργώντας νέους ορίζοντες για τον κλάδο, πάντα ξεχώριζε για το πάθος του και την επιμονή του να κερδίζει κάθε “μάχη”. Το όνομά του έγινε συνώνυμο της ασφαλιστικής αγοράς, την οποία κατέστησε θεσμό, περνώντας το μήνυμα ότι πρόκειται για έναν διεθνοποιημένο και με ισχυρό εκτόπισμα κλάδο.

Με τις πράξεις και τα έργα του αποτέλεσε επί δεκαετίες εμπνευστής και καθοδηγητής για χιλιάδες ασφαλιστές, διδάσκοντας με το δυναμισμό του πολλές γενιές επαγγελματιών τι σημαίνει στόχος, διεκδίκηση και επιτυχία, ενώ πολλές και σημαντικές ήταν οι διακρίσεις του και στον ευρύτερο επιχειρηματικό στίβο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Δημήτρη Κοντομηνά και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Πως βλέπει ηλεκτρονικά ο πολίτης όλες τις οφειλές του σε τράπεζες, δημόσιο, ΕΦΚΑ και πως λαμβάνει την σχετική βεβαίωση οφειλών

Στην Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους λειτουργεί ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη χορήγηση βεβαίωσης οφειλών, σύμφωνα με το άρθρο

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»