Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

O Γιώργος Δεληγιαννίδης μας συστήνει το Blockchain Factory Thessaloniki αποκλειστικά στο 1st Blockchain Conference

Δημοσίευση: 09/06/2022

Η Insurance Innovation με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχεται τον κ. Γιώργο Δεληγιαννίδη, Business Development Manager, Blockchain Factory, ως έναν εκ των κεντρικών ομιλητών του 1st Blockchain Conference 2022

Στο πλαίσιο του συνεδρίου και της ειδικής ενότητας για τις προοπτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης στην τεχνολογία Blockchain στην Ελλάδα, ο κ. Δεληγιαννίδης μας παρουσιάζει το Blockchain Factory, την 1η θερμοκοιτίδα Blockchain στη Θεσσαλονίκη.

Το Blockchain Factory είναι μέρος της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης Blockchain Οpen Tech, η οποία αποτελεί μια πρωτοβουλία ακτιβιστών της τεχνολογίας.

Η αστική θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων Blockchain Factory είναι ένας χώρος τεχνολογίας – καινοτομίας με επίκεντρο την τεχνολογία Blockchain, αλλά και το σύνολο των σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών.

Σε αυτή την πρωτότυπη και μοναδική για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων, νέοι επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, φοιτητές αλλά και όσοι το επιθυμούν μπορούν να ζητήσουν συμβουλές από εξειδικευμένους επαγγελματίες, να ανταλλάξουν ιδέες, να δικτυωθούν με νέους συνεργάτες και να κάνουν χρήση των υποδομών για τις επαγγελματικές τους συναντήσεις.

Όραμα του Blockchain Factory είναι η ανάπτυξη και διάδοση Τεχνολογιών Blockchain σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες industry for energy.

Το πρώτο αστικού τύπου οικοσύστημα τεχνολογιών έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στεγαζόμενο σε έναν πρωτοποριακό χώρο με εξοπλισμένους χώρους συνεδριάσεων, workshops και ατομικές θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη του εμπορικού και επιχειρηματικού κέντρου της πόλης, ενισχύοντας παράλληλα τη στρατηγική θέση της Θεσσαλονίκης στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το Blockchain Factory προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης AR και VR εργαλείων αποτελώντας Ευρωπαϊκό σημείο αναφοράς και όχι μόνο.

Ο Δεληγιαννίδης Γεώργιος, γεννηθείς στη Θεσσαλονίκη, είναι υποψήφιος διδάκτορας με σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου οικονομικών του βρετανικού πανεπιστήμιου του Kingston. Ξεκίνησε την καριέρα του στον εξειδικευμένο χώρο του αθλητικού μάρκετινγκ, όπου και δημιούργησε για πρώτη φορά μαθηματικά μοντέλα μέτρησης της χορηγικής δραστηριότητας για μεγάλους αθλητικούς συλλόγους της χωράς.

Στην συνεχεία μεταπήδησε στον χρηματοοικονομικό κλάδο, όπου έχοντας λάβει πληθώρα πιστοποιήσεων, πανεπιστημιακών & μη, διατέλεσε μέλος διοικητικών συμβουλίων σε μια σειρά ασφαλιστικών οργανισμών & οργανισμών βοηθείας. Έχει βαθιά γνώση της ασφαλιστικής αγοράς, γνώση αντασφαλιστικών ζητημάτων, underwriting και πολίτικων τιμολόγησης για υπηρεσίες. Κατά την επιχειρηματική του δραστηριότητα, η Suisse cosmos medical assistance βραβεύτηκε 2 φόρες στην Ελλάδα, ως η καλύτερη εταιρία ιατρικής βοηθείας της χρονιάς. Έχει πληθώρα δημοσιεύσεων σε διάφορα ΜΜΕ για οικονομικά & κοινωνικά θέματα, παράλληλα με την συγγραφική του ιδιότητα, ως συγγραφέας 3 τίτλων βιβλίων για οικονομία & ιστορική έρευνα. Έχει βραβευτεί για την κοινωνική & εθνική προσφορά  του από σωματεία & φορείς.

Επιπρόσθετα, έχει διατελέσει μέλος του ακαδημαϊκού συμβουλίου Suisse medical studies institute, καθηγητής σε ιδιωτικό κολλέγιο στην Ελλάδα στον τομέα της οικονομίας, διδάσκοντας στρατηγικό & άμεσο μάρκετινγκ, τεχνικές προβλέψεων μάρκετινγκ και χρηματοοικονομικά.

Υπήρξε πολυνίκης & πρωταθλητής στο άθλημα του taekwondo, μέλος της εθνικής ομάδος και είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή πολεμικών τεχνών από την ISDO.

Τέλος, με την ιδιότητα του Blockchain Factory Business Development Manager, φιλοδοξεί να μετέχει ενεργά σε μια μοναδική  για τα ελληνικά &  ευρωπαϊκά δεδομένα ανάπτυξη θερμοκοιτίδας blokchain επιχειρήσεων, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της, να αγκαλιάσει φορείς, εταιρίες, οργανισμούς, πανεπιστήμια & ινστιτούτα  με σκοπό την ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής όπως το blockchain, που είναι τόσο αναγκαία στον σύγχρονο κόσμο των επιχειρήσεων.

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» το Blockchain Conference, φιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει τη τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

1st Blockchain Conference | *Το πρώτο συνέδριο για τον κόσμο του Blockchain στη Β. Ελλάδα*

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022  16:00-21:00| Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Eίσοδος ελεύθερη!

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Απαραίτητη προεγγραφή στο blockchainconference2022.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου blockchainconference2022.gr 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»