Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Ο Γιάννης Μωραΐτης και ο Βασίλης Αντύπας στην Howden Agents

Δημοσίευση: 05/07/2024

Η Howden, ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλειών σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε την ενίσχυση της ομάδας της Howden Agents με την προσθήκη νέων στελεχών στην Τεχνική και Εμπορική Διεύθυνση.

Οι νέες αυτές προσλήψεις περιλαμβάνουν έμπειρους επαγγελματίες με υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση στους τομείς τους, οι οποίοι θα συμβάλλουν καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και την ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην αγορά.

Την Τεχνική Διεύθυνση της Howden Agents αναλαμβάνει ο κύριος Γιάννης Μωραΐτης, ο οποίος διαθέτει εμπειρία μεγαλύτερη των 30 ετών στον ασφαλιστικό κλάδο. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1992 στη Nasco Karaoglan France ενώ το 1993 μετακινήθηκε στην Εθνική Ασφαλιστική. Το 2006 ανέλαβε τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή Αστικής Ευθύνης, Μεταφορών, Πλοίων-Πληρωμάτων καθώς και Πιστώσεων-Εγγυήσεων ενώ το 2010 προήχθη στη θέση του Διευθυντή Αστικής Ευθύνης Μεταφορών , Πλοίων -Πληρωμάτων και Πιστώσεων Εγγυήσεων. Από το 2019 κατείχε τη θέση του Διευθυντή  Ζημιών Πυρός, Αστικής Ευθύνης Τεχνικών Ασφαλίσεων, Μεταφορών, Πλοίων και Πληρωμάτων.

Την Εμπορική Διεύθυνση της Howden Agents αναλαμβάνει ο κύριος Βασίλης Αντύπας, ο οποίος διαθέτει πολυετή καριέρα, άνω των 20 ετών, στην ασφαλιστική αγορά. Διετέλεσε Διευθυντής Εταιρικών Δικτύων σε Generali & AXA Ασφαλιστική, Επικεφαλής Εκπαίδευσης & Διοικητικών Υπαλλήλων γραφείων πωλήσεων καθώς και Επιθεωρητής Πωλήσεων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ HOWDEN ΕΛΛΑΔΑΣ

Η HOWDEN είναι ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, με εμπειρία είκοσι χρόνων σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και περισσότερα από 220 εξειδικευμένα στελέχη και τεχνικούς, η Howden στην Ελλάδα προσφέρει στους πελάτες της το σύνολο των υπηρεσιών ασφάλισης, διαχείρισης κινδύνων και αποζημιώσεων με ταχύτητα, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και βαθιά τεχνογνωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ HOWDEN GROUP

O Όμιλος Howden, ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς brokers παγκοσμίως, ο οποίος ξεπερνά τα $38 δις. υπό διαχείριση ασφάλιστρα, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες και 16.000 εργαζόμενους διεθνώς, αποτελεί ηγετική δύναμη στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση Μεγάλων Επιχειρήσεων και σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, αντασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων.

Η Howden Group εκπροσωπεί τέσσερις βασικές αρχές: προτεραιότητα στους ανθρώπους, επιχειρηματικό πνεύμα, κοινωνική υπευθυνότητα και παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εφαρμόζοντας ένα μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο αριστείας που ενθαρρύνει την καινοτομία και την επιχειρηματική βιώσιμη ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»