Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

O Δημήτρης Ε. Κυριακός κεντρικός ομιλητής του 1st Blockchain Conference

Δημοσίευση: 19/05/2022

Η Insurance Innovation με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχεται τον κ. Δημήτρης Ε. Κυριακός, Διευθυντή Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω ως έναν εκ των κεντρικών ομιλητών του 1st Blockchain Conference 2022

Ο Δημήτρης Κυριακός είναι Διευθυντής στο Δημόσιο ΙΕΚ Αιγάλεω, ενώ έχει διατελέσει Διευθυντής στο Δημόσιο ΙΕΚ Αγ. Δημητρίου.

Έχει εργαστεί ως καθηγητής πληροφορικής στην Τεχνική / Επαγγελματική Εκπαίδευση, στο ΤΕΙ Πειραιά, στο ΤΕΙ Χαλκίδας και σε ΙΕΚ και ΚΕΚ / ΚΔΒΜ.

Έχει πολυετή προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα ως υπεύθυνος ανάπτυξης εταιρικών προϊόντων στη Vodafone, αναλυτής / προγραμματιστής στον ΟΤΕ και στην Τράπεζα Εργασίας.

Έχει σπουδάσει Computer Science στο Cardiff University και διαθέτει μεταπτυχιακά στην Μηχανική Συστημάτων από το ίδιο Πανεπιστήμιο, ΜΒΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών  και Εκπαίδευση Ενηλίκων από το ΕΑΠ. Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με αντικείμενο το E-learning στην Επαγγελματική Κατάρτιση.

Είναι πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδος (Ε.Π.Ε.)

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» το Blockchain Conferenceφιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει τη τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

1st Blockchain Conference | *Το πρώτο συνέδριο για τον κόσμο του Blockchain στη Β. Ελλάδα*

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022  16:00-20:30| Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Eίσοδος ελεύθερη!

Απαραίτητη προεγγραφή στο blockchainconference2022.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου blockchainconference2022.gr 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»