Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Ο Αριστείδης Βασιλειάδης μιλά στον Real Fm για το 1st Blockchain Conference και τα κρυπτονομίσματα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δημοσίευση: 23/06/2022

Στο 1st Blockchain Conference, το πρώτο συνέδριο για τον κόσμο του Blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων στη Β. Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε ο Founder της Insurance Innovation & conference organizer, Αριστείδης Βασιλειάδης μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm 107,1.

Το 1st Blockchain Conference είχε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» και στόχο να αποκρυπτογραφήσει τη τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων ώστε να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Το 1ο συνέδριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και, όπως είπε διοργανωτής του, Αριστείδης Βασιλειάδης, άρχισε ήδη την προετοιμασία του επόμενου που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο του 2023, στην Αθήνα. Επίσης, μπαίνει στον προγραμματισμό η διοργάνωση ενός διεθνούς συνεδρίου για το Blockchain στη Θεσσαλονίκη.

Τα κρυπτονομίσματα

Ο κ. Βασιλειάδης ρωτήθηκε για τα κρυπτονομίσματα, αλλά και για τις δραστικές αλλαγές που θα φέρει η τεχνολογία Βlockchain.

«Η τεχνολογία Βlockchain αφορά τους πάντες. Την επόμενη πενταετία ή δεκαετία θα έχει εφαρμογές σε όλους τους κλάδους της οικονομίας», είπε χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε και για το ρίσκο που αναλαμβάνουν όσοι επενδύουν σε κρυπτονομίσματα.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης στη Μαρία Σαμολαδά:

Πηγή: grtimes.gr

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»