Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

MINETTA Ασφαλιστική: Προστάτευσε ότι έχει αξία για εσένα!

Δημοσίευση: 29/09/2022
MINETTA Ασφαλιστική: Προστάτευσε ότι έχει αξία για εσένα!

Βγαίνουμε από το σπίτι, καθώς μια καινούργια μέρα έχει ξεκινήσει, «πλοκ-πλοκ» ακούγεται η κλειδαριά του αυτοκινήτου να ξεκλειδώνει. Αφήνουμε την τσάντα στη θέση του συνοδηγού, ίσως μερικοί/ες από εμάς να πρέπει να αφήσουμε το παιδί στο σχολείο. Χαιρετάμε και την κυρία από τον 3ο όροφο  που κάνει περίπου τις ίδιες κινήσεις κάθε πρωί.

Καθημερινές στιγμές που όλοι γνωρίζουμε, κινήσεις που κάνουμε πολλές φορές μέσα στο χρόνο. Από το σπίτι στο αυτοκίνητο για να φτάσουμε στο γραφείο και το απόγευμα επιστροφή. Ραδιόφωνο, ίσως κάποιο usb ή σύνδεση με φάκελο «Τα τραγούδια μου» ώστε να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα.

Εργαλείο και μεταφορικό μέσο. «Ντυμένο» όμως και με όνειρα, με στιγμές ταξιδιών. Η παρέα μας στις διαδρομές στην πόλη και την εξοχή.

Μπορούμε, όμως, να είμαστε ήσυχοι ότι δεν θα βρεθούμε χωρίς αυτό; Μια αποτελεσματική λύση είναι η επιλογή ενός από τα διαφορετικά πακέτα κάλυψης «CarPack»  της MINETTA. Με τα φυσικά φαινόμενα να έχουν αυξηθεί σε ένταση, να «έχουν έρθει για να μείνουν» όπως λέμε, είναι προτιμότερο να έχουμε στο ασφαλιστήριό μας τις καλύψεις για φυσικά φαινόμενα, καθώς και την κάλυψη πυρός.

Παράλληλα, αν και χρησιμοποιούμε parking, συναγερμούς, μπάρες τιμονιού και πόσα άλλα αποτρεπτικά κλοπής, καλό είναι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο για ενδεχόμενη κλοπή (μερική ή ολική) μια κάλυψη που περιλαμβάνεται στα πακέτα της MINETTA .

Πίσω πια στο σπίτι μετά από μια γεμάτη ημέρα, όλα είναι πιο οικεία, πιο δικά μας. Οι χώροι, τα βιβλία, τα cd ή και τα βινύλια για τους λάτρεις, ένα έπιπλο αντίκα κάπου στο βάθος αλλά και ένας καινούργιος καναπές όπου χαλαρώνουμε. Ένα γραφείο, ή ένα παιδικό δωμάτιο με χιλιάδες παιχνίδια απλωμένα. Ένας χώρος δικός μας είτε τον μοιραζόμαστε με την οικογένειά μας, είτε όχι.

Φωτογραφίες στους τοίχους με αδέρφια και γονείς, με παιδιά και φίλους. Μαγνητάκια από ταξίδια στην πόρτα του ψυγείου και μικρά σημειώματα.
Η αξία του σπιτιού μας είναι ανεκτίμητη χάρη και σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες πέρα από τη χρηματική αξία και τον κάματο για να το αποκτήσουμε

Την ίδια ώρα, παρατηρούμε τη φύση να μας έχει θυμώσει, και με το δίκιο της, ενώ όλο και περισσότερα φυσικά φαινόμενα μας «επισκέπτονται» με ιδιαίτερη ένταση και επιμονή. Όλο και πιο συχνά  μαθαίνουμε για καταστροφές σε περιουσίες που φτιάχτηκαν με κόπο.

Πέρα από τις άμεσες φθορές στη δική μας περιουσία, η ένταση του φαινομένου μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες στην πολυκατοικία ή στη γειτονιά μας και να προκληθούν διάφορες ζημιές στην κατοικία μας. Αξίζει να είμαστε απροστάτευτοι μπροστά σε αυτά τα ενδεχόμενα;

Τα ασφαλιστικά πακέτα «Home Pack» της Μινέττα λειτουργούν σαν ομπρέλα προστασίας σε κάτι τόσο πολύτιμο όσο η κύρια κατοικία μας ή το εξοχικό μας και όχι μόνο…
Προστάτευσε αυτά που έχουν αξία για εσένα με έναν τόσο απλό τρόπο…

Πηγή: minetta.gr

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»